• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verebilir misiniz?

xwpsmt

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
33
1
18
merhaba kızlar sizlere birsey danışacaktım.
günlük yemek takımı alacagım ve aklımda 3 secenek var.

1.Bievde 99 lira 36 parca= 24 parca yemek takımı +su bardağı ve amerikan sevisi var
2.Karacada son günlerde herkesin aldıgı takım.
http://www.evmanya.com/urun/264251-...-takimi-mozaik-6-kisilik-kirmizi?source=arama

3.Kütahya porselen düz beyaz takım.69 lira
http://www.ergunpasabahce.com/Acelya-6-Kisilik-24-Parca-Yemek-Takimi,PR-2945.html

fikir verirseniz cok sevinirim.kararsız kaldım :(

Son düzenleme:

1.Bievde 99 lira 36 parca= 24 parca yemek takımı +su bardağı ve amerikan sevisi var
2.Karacada son günlerde herkesin aldıgı takım.99 lira olan

Ben yine de günlük yemek takımı da olsa düzü tercih etmezdim canım.
Senin yerinde olsam tericihimi ya Biev ya da Karacadan yana kullanırdım

2.Karacada son günlerde herkesin aldıgı takım.99 lira olan

karaca hakkında pek iyi şeyler duymuyorum canım o yüzden bulaşma hiç derim. bievin hangi takımı canım 99 tl ya ben bulamadım link atabilir misin??

Karaca'nın yemek takımı bende var. Ama siyah olanından. Kullanmadım henüz tabi. Ceyizimde duruyor. Çok severek aldım. Ama kutahya porselen taraftariyim.

2.Karacada son günlerde herkesin aldıgı takım.
Karaca 24 Parça Yemek Takımı Mozaik 6 Kişilik Kırmızı 98.0TL - evmanya.com

Açelya 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

3.sü güzelmiş canım fiyatıda cok uygun hem

Kütahya porseleninki güzel canım ama biev olanı merak ettm çnkü çok güzel takımları var oranın.. Karacaya hiç bulaşma derim memnun değil benm çevremdekiler..

Karaca'nın yemek takımı bende var. Ama siyah olanından. Kullanmadım henüz tabi. Ceyizimde duruyor. Çok severek aldım. Ama kutahya porselen taraftariyim.
bence kütahyanınki bütün dünya kütahyayı neden terçih ediyor biliyormuydunuz arkadaşlar kullandığı toprağı porselenlere
kurşunsuz yanı kansorejen madde taşımadığına tek garanti veren porselen ayrıca karacanın o porseleni seramik porselen degil yakından gördünüzmü bence kütahya Açelya 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Back
X