• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verebilir misiniz?

loading

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
974
0
0
İzmir
merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.
size danışmak istediğim bir konu var erkek arkadaşımla 3. yılımızı doldurduk ve sürekli yan yana olamadığımız için yüzük almaya karar verdik önce benimkini aldık ve benimki taşlı değil ama taşlı gibi duruyor bugün de onun yüzüğünü aldık ama aynısını kullanamayacağı için daha düz bir model aldık.
ama benim içime pek sinmedi yüzüklerimiz aynı olmadığı için en başta benimkini alırken hiç düşünmeden almışız:(
resimlere bakıp çok mu alakasız olmuş fikir verebilir misiniz?bilmiyorumkismile
şimdiden yorumlar için teşekkürler..zemuszemus

100 mesaj yazmam gerekiyormuş fakat şuanda öyle bir şansım yok avatara koydum ama hiç belli olmuyor modeller:(:(
fotoları göstermenin başka yolu yok mu acaba?:(

Ne uyumlu ne uyumsuz..
Aynı olmadıkdan sonra uydurmanında bi manası yok zaten..
Yanlış anlamadıysam kendi aranızda taktınız bunları dmi?
Eğer öyleyse bu kadar çok kafana takma..
Aileler işin içine girdiğinde aynı alırsınız böylece içine siner seninde..
Yüzüğün güzelmiş bu arada güle güle kullan :delphin: :nazar:

teşekkürler yorumunuz için
benimki taşlı gibi olduğu için aynı alma şansımız yoktu başta düşünmeden almışız:(
bende aynı olmasından yanayım ama böyle oldu. biraz zaman geçince başka alırız belki aynı olan.
tekrar teşekkürler ilgilenip yorum yaptığınız için.opuyorumnanaktan

canım bire bir uyumlu değil bu bir gerçek ama uyumsuz da olduğunu söyleyemiycem renkler benziyor model az çok andırıyor.

teşekkürler yorumunuz için
benimki taşlı gibi olduğu için aynı alma şansımız yoktu başta düşünmeden almışız:(
bende aynı olmasından yanayım ama böyle oldu. biraz zaman geçince başka alırız belki aynı olan.
tekrar teşekkürler ilgilenip yorum yaptığınız için.opuyorumnanaktan

Yüzüğün aynı olup olmamasından çok hangi amaçla takıldığı önemli..
Bizde nişanlanmadan önce öyleee kendi aramızda takmıştk..
Benimki bvglarinin taşlı gümüş modeliydi onunkide sade bi gümüş yüzüktü..
Aynı değildi yani..
Ama iş resmiyete döküldüğünde aynı aldık..
Sizde öyle yaparsınız..
Allah o günleri görmenizi nasip eder inşallah :Saruboceq:

canım bire bir uyumlu değil bu bir gerçek ama uyumsuz da olduğunu söyleyemiycem renkler benziyor model az çok andırıyor.

teşekkürler yorum yaptığınız için..
evet pek uyumlu değil ama en azından çok da alakasız değil diye düşünerek aldık bizde.
sizin de çok alakasız bulmamanız beni sevindirdi:kedi:

Yüzüğün aynı olup olmamasından çok hangi amaçla takıldığı önemli..
Bizde nişanlanmadan önce öyleee kendi aramızda takmıştk..
Benimki bvglarinin taşlı gümüş modeliydi onunkide sade bi gümüş yüzüktü..
Aynı değildi yani..
Ama iş resmiyete döküldüğünde aynı aldık..
Sizde öyle yaparsınız..
Allah o günleri görmenizi nasip eder inşallah :Saruboceq:

amiiinopuyorumnanaktan
resmiyete dökülünce bende aynı model istiyorum kesinlikle:)
ama aynı yaşta olduğumuz için ikimizin de okulları var bu yüzden önümüzde uzun yıllar var:(
lisede kendi arasında yüzük takan çok vardı ben karşıydım daha 2 gün olmuş biz ciddiyiz diye yüzük takıyorlardı.
ben ciddiyetin yüzük takmakla belli olduğuna inanmıyorum sadece artık lisede değiliz ve sürekli yanyana olamıyoruz önümüzde de resmiyet için uzun yıllar var diye istedim.
az kalmış sizin de bir ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan

amiiinopuyorumnanaktan
resmiyete dökülünce bende aynı model istiyorum kesinlikle:)
ama aynı yaşta olduğumuz için ikimizin de okulları var bu yüzden önümüzde uzun yıllar var:(
lisede kendi arasında yüzük takan çok vardı ben karşıydım daha 2 gün olmuş biz ciddiyiz diye yüzük takıyorlardı.
ben ciddiyetin yüzük takmakla belli olduğuna inanmıyorum sadece artık lisede değiliz ve sürekli yanyana olamıyoruz önümüzde de resmiyet için uzun yıllar var diye istedim.
az kalmış sizin de bir ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan

Bizim lisedede vardı onlardan..
2. gün yüzükler parmaklarında..
Hala saçma gelir bana arada resmiyet olmadan yüzük takmak..
Bizimde takma amacımız çok başkaydı hatta başlarda sırf ben takıyodum..
Yanımda değildi uzaktaydı o yüzden takmamı istiyodu..
Sizinde amacınız başkaysa sık sık yüzük değiştrmeye gerek yok..
Eğer kısmetse ailelerinde bildiği,şahit olduğu şekilde içinize sinen yüzükleri takarsınız..yerimseniben

aman nlcak ki hiçbir önemi yok aynı olmasının bence aynı amaç için takıyosunuz sonuçta

içimi rahatlattınız sağolun:)
hiç unutmam lisedeyken sınıfa yeni gelen bi kız erkek arkadaşımla beni görünce ne kadar oldu fln sorular sormuştu sonra niye yüzük takmıyosunuz demişti bende ikimizin de saçma bulduğunu söylemiştim kızın tepkisi "aaaa ciddi değilsiniz o zamaaaan" oldu ben şok tabiki:D
ne alakası var ciddiyet yüzükle mi belli oluyo demiştim kız tuhaf tuhaf bakmıştı yüzüme:D
eskisi gibi hergün yanyana olabilsek yine takmazdık ama böyle yanındaymış gibi hissediyorum kendimi iyi hissetmemi sağlıyo:)

Ciddiyet 1 yüzükle belli edilcek bişey değildir..
Ve hiç bişeyinde garantisi yok..
Hayatımıza her giren insan için birer yüzük taksaydık oooo şmdikilerin ne anlamı kalırdı o zaman..
Bazı şeylerin önemini yitirio böyleleri.. :olmaz:

içim rahatladı benim de sonuçta ikimizin de parmağında yüzük olcak.↲
Artık kafama takmıyorum sayenizde teşekkürler tekrardan ilgilenip yorum yaptığınız için:-)

Back