• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir ve deneyimlerinizi istiyorum.

dabidap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
269
30
118
Eskişehir
kızçeler slm:kkk: size bir sorum olucam ben diyet yapamıyorum yani en fazla bir hafta sonra birtürlü olmuyor çalıştığım yerde öğle yemeği fln kafama göre ayarlayamıyorum açıkcası irademede sahip olamıyorum.lahana ve maydanoz suyunu yapıp sabah akşam içerek zayıflayanlar varmış bu yöntemle aranızda zayıflayanlar yada bu konuda bilgisi olanlar bana bir yardımcı olsun. . .

Merhaba :3:
Bugün diyetimin 2.günü :8:
Bu sefer çok kararlıyım.:24:
Lahana ve maydanoz suyunu kaynvalidem içmişti ama pek yararını göremedi.
Ben her sabah aç karna bir bardak ılık sirkeli su içiyorum.
Bağırsakları çalıştırıp metabolizmayı hızlandırıyor .:34:
Tavsiye ederim :13:

merhaba:34: bende daha önce sirkeli ballı su içtim sabah akşam ama bende onun bir faydasını görmedim açıkcası ama senide etkilemek istemem:26:

peki ne kadar sirke katıyorsun bir bardak suya ,

1yemek kaşığı katıyorum kuzum...
Diyet de yaptım ama..
Hem diyet hem sirkeli su :13:

deniyim bakalım bende pek aram yoktur ama artık amaca ulaşmak için deniycem

bu arada aklıma gelmişken söyliyim bir ara kekik ve biberiye suyu içiyordum her yemekten önce aç karnına baya bir faydası olmuştu ,tavsiye ederim,

ben o kadar çok içtim ki tiksindim artık o yüzden başlayamıyorum ona,

Sadece lahana veya maydonoz suyu içerek zayıflayamazsınız.
Düzenli bir beslenme olmalı hayatınızda.
Sabah kahvaltısı mutlaka olmalı.
Öğlen ben de kendime göre ayarlıyorum yemekleri.
Mesela 2 kaşık pilav alıyorum,onu da yiyemiyorum bile.
Yanındaki yemekte genelde sebze veya bakliyat oluyor.
Onları yemekte sakıncalı değil.
Benim sorunum akşam yemeğini fazla kaçırmam.
Bu şekilde yiyerek ve akşamları kendimi olabildiğince frenleyerek 8 kilo vermiştim ben de.
Yeşil çay içiyorum 2-3 fincan.
Bir de tabii 1 saat spor yapmıştım.

benim kilo problemim yok şuan ama bi ara kafama çok takmıştım o aralar tabi kilo problemim vardı. diyet yapmadım ekmeği kestim ve form çayı tükettim sürekli günde 2 bardak falan ve kilo verdim. form çayının çok büyük etkisini gördüm sadece bunu söyliyebilirim diyet konusunu bilmiyorum çünkü:(

benim kilo problemim yok şuan ama bi ara kafama çok takmıştım o aralar tabi kilo problemim vardı. diyet yapmadım ekmeği kestim ve form çayı tükettim sürekli günde 2 bardak falan ve kilo verdim. form çayının çok büyük etkisini gördüm sadece bunu söyliyebilirim diyet konusunu bilmiyorum çünkü:(

canım hangi marka form çayı içiyorsun?

doğadan limonlu form çayı canım. ama çok içince wc den çıkamaz duruma geliyosun haberin olsun çokta fazla abartmamak gerek:)

Lahana ve maydonoz suyunu yeni duydum. Bir dönem kekik, bir dönemde çimen suyu içenler vardı :) Dönem dönem bilmemne suyu v.s moda oluyor sanırım.

Sirkeli suyu da uzun zamandır duyuyorum. Aç karnına içildiği zaman yağları parçalıyormuş, diye rivayetler var lakin aç karnına bunu içmek ne kadar doğru bilemedim, ki hele mide problemleri varsa yada başlangıcındaysa tam tersi daha sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. En mantıklısı yeşil çay.

Lahana ve maydonoz suyunu yeni duydum. Bir dönem kekik, bir dönemde çimen suyu içenler vardı :) Dönem dönem bilmemne suyu v.s moda oluyor sanırım.

Sirkeli suyu da uzun zamandır duyuyorum. Aç karnına içildiği zaman yağları parçalıyormuş, diye rivayetler var lakin aç karnına bunu içmek ne kadar doğru bilemedim, ki hele mide problemleri varsa yada başlangıcındaysa tam tersi daha sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. En mantıklısı yeşil çay.

bende internetten okudum bir danışmak istedim yeşil çayın bir türlü tadını sevemedim ben.ama sirkeli suyu denemek

Hiçbir şey tek başına yetmez ki lahana suyu napsın ki kendi başına yenen koca bir pastadan sonra gibi..
Önce kendin inanmalısın.. ben de diyetteyim şu an. Ben doğumdan sonra lahana diyeti yapmıştım ama çok inanmıştım kendime.. sabah suyunu içiyordum haşlanmış lahanayı da işe getirip yoğurtla yiyordum. Akşamları ödül olarak tatlı niyetine elma yiyordum. 15 kilo verdim hiç zor olmadı. Ama şimdi zorlanıyorum hem de çok. 56kg yum şuan 50falan olsamm.

Hiçbir şey tek başına yetmez ki lahana suyu napsın ki kendi başına yenen koca bir pastadan sonra gibi..
Önce kendin inanmalısın.. ben de diyetteyim şu an. Ben doğumdan sonra lahana diyeti yapmıştım ama çok inanmıştım kendime.. sabah suyunu içiyordum haşlanmış lahanayı da işe getirip yoğurtla yiyordum. Akşamları ödül olarak tatlı niyetine elma yiyordum. 15 kilo verdim hiç zor olmadı. Ama şimdi zorlanıyorum hem de çok. 56kg yum şuan 50falan olsamm.

tabikide bende dikkat edicem ancak sıkı bir rejim yapamıyorum.

bende internetten okudum bir danışmak istedim yeşil çayın bir türlü tadını sevemedim ben.ama sirkeli suyu denemek

Yeşil çayı kendin demliyorsan eğer,içine bir iki damla limon damlatıp içebilirsin.
Tadın biraz daha güzel oluyor.Poşet çaylardan alıyorsan,karanfilli tarçınlı yeşil çayı
tavsiye ederim.Tadı gerçekten güzel.
Ben evde kendim demliyorum,iş yerinde poşet çay kullanıyorum.
Evde demlerken içine biraz kabuk tarçın ve bir iki tutam karanfil atıyorum.
Daha önce içerken azıcık suratım ekşiyordu,artık daha kolay içebiliyorum.

Back
X