Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bimde satilani öneriyolar geneldeFiesta marka. İntertte toplu ve bayaa ucuz
bimde satilani öneriyolar genelde
Ee onu öneriyorlar ise niye yine öneri istiyorsunuz. Onu alınbimde satilani öneriyolar genelde
Lateks alerjiniz olabilir mi? Eğer öyleyse hepsi yapar.Kızlar ok marka alerji yapıyor çok fena.
Durex de benzerdir gibi geliyor.
Acaba alerji yapmayacak hangi marka almalıyım?
Fiesta hiç duymadım onu araştıracağım.
Lateks alerjiniz olabilir mi? Eğer öyleyse hepsi yapar.
Alerjiler sonradan da ortaya çıkabiliyor. Başka marka deneyin onda da aynı şey olursa bir alerji testi yaptırın.Aslında eskiden yoktu. 2 aydır var bu.
Sorun yaşamıyordum hiç.
Lateks eldiven takabiliyorum.
Ama prezervatifle ilişki sonrası yanma, kaşıntı, acı.
Hatta bir kez ağda üzerine ilişki olunca iyice tahriş oldu. Şişti falan korktum.
Icerigindeki bir şey dokunuyor kesin dedim artık.
Alerjiler sonradan da ortaya çıkabiliyor. Başka marka deneyin onda da aynı şey olursa bir alerji testi yaptırın.
Benim bir arkadaşımda doğumdan sonra çıkmıştı lateks alerjisi.
Evet. Başka çaresi yok onun bildiğim kadarıyla.Teşekkür ederim.
Lateks alerjisi varsa başka korunma yollarına yönelmeli o halde değil mi? :/
3 yıla yakındır kullanıyoruz fiestayı. Çok memnuniyet mesajı var sitelerde. Bizde ona güvenerek aldık 3 yıldır Hiçbir sorun yaşamadık hala çocuksuzuz yani. Fiyatına göre çok iyi. İlk birkaç ay durex ve ok deli gibi çılgınlarca para yatırmıştık. Çok pahalı maalesef onlar.Kızlar ok marka alerji yapıyor çok fena.
Durex de benzerdir gibi geliyor.
Acaba alerji yapmayacak hangi marka almalıyım?
Fiesta hiç duymadım onu araştıracağım.
Latekssiz prezervatifler var.Teşekkür ederim.
Lateks alerjisi varsa başka korunma yollarına yönelmeli o halde değil mi? :/
Latekssiz prezervatifler var.
Hangileridir acaba?
Bildiğiniz marka var mi?
Okey ve durexin var diye biliyorumHangileridir acaba?
Bildiğiniz marka var mi?
Okey ve durexin var diye biliyorum
bimdekide okEvet evet bimde satılanı alın ki amacı dısına cıkıp hamıle kalın carcabuk
Bimdekiler mimliymiş öyle diyollaa
Durex ve okey en cok gıdenı bakın bir sürü çeşidi var hangis gönlünüze yatarsa onu alırsınız
Hangisi yanma yaptı acaba geciktiricili vs oluyor oda alerji yapabilirTeşekkür ederim araştıracağım.