Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma
Ben onu örnek verdim
Bir de ben de soğansız sever ve öyle yaparım soğan olunca yerim ama bazıları soğanı görmezse yer görünce yemez
Bir de yemeğin kesin kuralı diye bir şey yok ki
Görümcem ile yakın oturuyoruz kurusoğan bitmiş var mı diye beni aradı sonra da gelip aldı ına göre soğansız o yemek olmazdı bana kalsa asla gidip ondan soğan istemem soğansız olur bir şey olmaz ki
Bir de Kv nasıl yapıyor eşinizin istediği gibi mi değil mi
Bakıcı bizde yemek de yapıyordu kadın nohut yaptı ben hiç yiyemedim eşim bayıldı bir süre sonra eşimin ailede bir evde nohut yedik ben onu da yiyemedim zira baba göre çok salçalı idi ama onlar alışmış
Şimdi hiç salçasız nohut yemeği pişiriyorum ve yediği en lezzetli nohut olduğu konusunda iddialı
Babam salça sevmez annem az katardı benim damak zevkim ona göre eşiminki de kendi alıştığına göre
Bu nedenle yemezse kendi bilir ya da yapar
ama bir süre sonra eşe uyuluyor mecburen zira o yemeyince tek başına pişir ye daha büyük sorun oluyor
Tv karşısında da uyuyorsa uyusun hiç sesinizi çıkarmayın kaç gün yatacak acaba[/QUOTE]
işin ozeti renkler renkler tartısılmaz tamm buna bende katılılıyorum da bacım tek sogan olsa dert.bak sana su anda sadece aklıma gelen bı kaç örnek sayıyım sogan mevzuu harıcınde
gecen sandviç yapıcam eşime neymiş iki dal yetermiş ona niye beş yıkamışım.ve bunu o kadar soguk itici bi şekilde söylüyor ki anlatamam.küçük bebişim var et suyuna çorba daha faydalı demi vay efendim niye öyle yapmışım elinin tersiyle itiverdi tası.kısıra sadece karabiber yağ salça başka bişey asla yapılmaz. sonra genelde hele ki yemek fırındaysa kupkuru olacak su asla olamaz, başımda denetler vay efendim mantarla neden iri doğruyomusum ki mantar pişince kuculuyo. vay efendim yemeğe kup küp sevmezmiş patates uzun yapcakmısım.bulgur pilavı da nedir unuttum.kabak patlıcan pırsa nedir unuttum.yapsam ya hiç yemez yada çokj az ki bu sadece su an aklma gelenler.mutfak benim işim bu derece mudahele ve benimde zevklerimi hiçe sayması artık illalah dedirttiçyemek yapmaktan zevk alan ben artık nefret eder oldum.tv olayını da bayadır bişi demiyorum artık sabah surat asarım biraz onuda anlıyo mu bılmiyorum