Arkadaşlar bundan iki hafta önce saçlarımda değişiklik yapmak istedim hep kuaförlere yaptıran ben bir cesaret hem saçımı açıcı ile açtım hem de boyadım. Zemin rengim kuaförde akmış kızıl üstüne altın kumral ve biraz karamel karıştırarak boyanmıştı. Tabi o saçımda akımış hali idi. En palette nin yoğun renk açıcısı ile( 2 kutu) uçlardan başlayarak saçıma sürdüm ve 40 dk beklettim. Saçlarımda bakır yansıması bol turuncu bir kafa oldum.üzerinede saç boyasını (satan kız bal kumral ve açık kımral renk verdi exicolor biri 6 lık diğeri 9 luk oksidan ) sürdüm. Sonuç bakırları yoğun kuaför görmüştü onun değimiyle hürrem rengi bana göre adını koyamadığım bir renk. şuana kadar olumsuz bir yorum almadım ama ben kendimde bu saçı uzun süre kullanacağımı düşünmüyorum. şimdi sorum size ben bu hafta sonu falan saçımı boyamak istiyorum bakırlıkları alacak ve daha sarımsı tonlarda bir renk istiyorum. Hangi boyalardan kullanmam gerekli? Kendi iş yerınde olduğum için koyamıyorum ama akşama eklerim şimdilik netten buladularım hürrem rengi benim şimdi halim ama akmış hali gibi düşünün. Ne yapmalıyım yada ne yaparsan nasıl bişey ortaya çıkar resimli yardımcı olurmusunuz. Röfle dedi mesala kuafö cırt bi renk olmazmı:)teşekkürler.