B busra1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 3 0 86 Kocaeli 5 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi busra1 #1 Arkadaşlar benim saç rengim kahverengi.Beyaz tenliyim ve kahverengi gözlüyüm.Saçarımı açık kumrala boyasam nasıl olur sizce.Deneyen var mı?
Arkadaşlar benim saç rengim kahverengi.Beyaz tenliyim ve kahverengi gözlüyüm.Saçarımı açık kumrala boyasam nasıl olur sizce.Deneyen var mı?
sunset Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 559 0 96 Diğer 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi busra1 #2 kumral beyaz ten için güzel değil bence sanki tenim soluk gibi duruyor.sarı yapmak için kumral oldum bende beyaz tenliyim dediğim gibi soluk gösteriyor.başka renkleri dene bence
kumral beyaz ten için güzel değil bence sanki tenim soluk gibi duruyor.sarı yapmak için kumral oldum bende beyaz tenliyim dediğim gibi soluk gösteriyor.başka renkleri dene bence
B busra1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 3 0 86 Kocaeli 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi busra1 #3 teşekkür ederim .araştırıyorum.son olarak karamel die düşünüyorum.önerebileceğiniz başka renkler var mı
teşekkür ederim .araştırıyorum.son olarak karamel die düşünüyorum.önerebileceğiniz başka renkler var mı
M Mnyk gurbette ölüyorum Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 2.044 26 116 38 Avusturya 8 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi busra1 #4 bende hafif bi sari tenlik var ama beyaza yakin aynen kahve sacli kahve gözlüyüm sizce sari iyimi