Fikir bekliyorum kızlar...

ecemmecem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
21
0
6
34
Afyon
Kızlar bu mutfak setlerinde hangi marka en iyisi sizce? Bana fikir verecek arkadaşım var mı? Düğün yapacağım da almayı düşünüyorum.

Çatal-kaşık-bıçak setinde JUMBO? HİSAR? Ya da hangisi?

Porselen yemek takımı? GÜRAL? HİSAR? KARACA?

Bir de damadın beyaz eşyayı geline danışmadan alıp, düğün için hazırlık yapması sizce normal mi? Yoksa beyaz eşya beraber mi seçilmeli sizce?

BEKLİYORUM YORUMLAR

Çatal,kaşık,bıçak setin de JUMBO kullanıyorum ve çok memnunum.
Porselen yemek takımım GÜRAL porselen ve memnunum.
Beyaz eşyayı beraber seçmiştik biz..
Sonuçta eşiniz kullanmayacak siz kullanacaksınız.
Sizin istediğiniz,beğendiğiniz olmalı.

Canım teşekkür ediyorum yorumun için.Peki sen bu çatal,kaşık,bıçak setini ve yemek takımını alırken eşinle mi almıştınız? Yoksa sadece sen mi seçmiştin zevkine göre?

Bir de sence, bu setler ortalama ne tutar canım?

Çatal-kaşık-bıçak JUMBO
Yemek takımı GÜRAL
Tencere, teflon takımları 4'lü HİSAR

En temel bunları sence ne kadar bitiririm fikir verebilir misin?

Fiyatlar modellere göre değişiyor.
Canım şuan hatırlayamıyorum ama internetten bu markaların sitelerine girip fiyatları görebilirsin.
Biz eşimle beraber gitmiştik ama benim zevkime göre alınmıştı.

Ben yemek takimi catal bicak seti tencere seti ve kahvalti takimimi karacadan set seklinde almistim.
Eklemeler cikarmalar yaparak kendim olusturdum tabi.
Cok memnunum.kendim begenmistim esimede maille resim atip sormustum nasil diye.

Beyaz esyayi falan birlikte secmistik.erkekler pek anlamiyo genelde hangisinin ne fonksiyonu var.

Benim çatal-bıçak takımı ve yemek takımı karaca'dan. Ama daha 1 yıllık evliyim. Ben 15 yaşımda falan almıştım:))))))) Şimdi olsa karaca almam. Korkmaz'dan alırım. Tencerelerim korkmaz ve çok güzeller...

Ayrıca beyaz eşyayı da senin müstakbel eşinle alman gerekir. Senin beğenmen çok önemli. Benim beyaz eşyalar beko. Ben süpürgesi dışında beyaz eşyalarından memnunum. Sulu süpürgesini aldım bekonun ama dandik bir şeymiş. Verdiğim paraya yazık ettim. Salakça bir şey. Doğru düzgün çekmiyor. Sürekli filtre değiştirmek zorunda kalıyorum. Saçma sapan bir şey.
Şimdi yeni alacağım. Düşün yani 1 yıllık süpürgenin üzerine yeni alacağım. Beko dışında bir marka araştırıyorum şuanda..

Bana da süpürge konusunda önerileriniz olabilir:)))

çatal-kaşık-bıçak seti HİSAR ın memnunum.annemelr ilk çıktığında almıştı çeyiizmde vardı :)

yemek takımı EMSAN.

yani anlaşmaya bağlı beyaz eşya ama tabiki beraber alınması daha doğrudur..

Beyaz Eşyayı Sen Seçseydin Bu Daha Önemliydi Kullanıcak Olan Sensin Özellikl de Çamaşır Makinası Programlarını Filan Değiştirin Beğenmezseniz Ne Olursa Olsun Olmaz Yani

Porselen Takımı Güral Ve Karaca İyidir Bütçeye Uygun Alabilirsiniz

Çatal-Bıçak Takımı İse Jumbo Derim

Bu Arada Mutluluklar Dilerim

Süpürge Olarak da Fakir'in Dark Dik Süpürgesini Tavsiye Ederim 160 TL Filan Fiyatı Onu Alın Başka Almayın Sulu Süpürgeler İşkence Bu Dik Süpürge Şarjlı El Süpürgesine de İhtiyaç Duyulmuyor

Süpürge Olarak da Fakir'in Dark Dik Süpürgesini Tavsiye Ederim 160 TL Filan Fiyatı Onu Alın Başka Almayın Sulu Süpürgeler İşkence Bu Dik Süpürge Şarjlı El Süpürgesine de İhtiyaç Duyulmuyor
Ben de bundan alıcam.
Fiyatı 120 lira.
Sulu süpürgeyi her zaman açmaya üşeniyorum.

Fiyatları 120-160 Arasında Değişiyor Tutturabildiklerine Artık Bence Bu Tek Sürürge Yeter Gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…