Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir almaya ihtiyacım var.''Resimli''

Canım bayıldım sac rengine harika :)

Kuaföre gitmeye cesaret edememistim sac kesiminde hep düsmanım oldular cünkü bende kesimi kendim yapıyorum artık boyayıda kendim hallederim diye düsünmüstüm inat mı inat acılmıyo :) bi kuaför arkadasımdan kullandıkları toz acıcıdan almıstım onunla denedim tutmuyo arkadas acık renk yaptırırsamda fena yıpranacak o yüzden herkesin söyledigi ortak bir renkte karar kıldım umarım yakısır canım tesekkürler :)

cnm tekrar siyaha dönmeyi düşnüyorsan sacını yıpratmıyacak dönüşü kolay olan tonlar seçmelisin.Yada çok sıkıldı isen modelinde değişiklik yapabilirsin.

Canım sac kesimimle bugüne kadar cok oynadım,boyatmadıgım icin hıncımı ordan cıkardım hep.Tarcın bakırı kalbime gömdüm kahve tonlarında boyatacagım :)

Canım biraz değişiklik yapıp tekrar siyaha dönerim diyosan, çok da açık renklere boyama bence kısa süre için. Saçların yıpranmasın dururp dururken.

Evet canım öyle yapacagım bana en cok yakısan siyahmıs digerlerini denemeden sayenizde gördüm :)

canım benım kara kas kara goz ne guzelsın sen oyle degıstırme bence cok guzel gorunuyorsun maasalah hem sıyah sac hep favorım olmustur benım kkendı rengı mavı sıyah dusunuyorum bende.)

hiçde değişim vakti gelmemiş.süpersin böyle
bidefa kusursuzsun başına iş açma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…