Ben badem yağının kokusundan nefret ediyorumŞuan uzayan kısımlar yani dipten gelen boyasız kısımlar gayet sağlıklı.Aslında boyalı halide birçok yıpranmış saça göre sağlıklıydı ama ben eski saçlarımı bildiğim için boyamaktan vazgeçtim artık.Her rengi denedim ve son olarak bu kendi saç rengime en yakın olan renge boyadım.Bak bu yazın çekilmiş boyalı bir foto şuan biraz daha uzun. Eki Görüntüle 337442
saçlarının rengi çok güzel aslında ama değişimin zamanı gelmiş dediğin gibi.yine sana koyu tonlarda bi renk yakışır teninde koyu açık renkler gitmez diye düşünüyorum.jenniferin,jessica alba nın saç renkleri sana uyar hem yüzünü ortaya çıkarır hemde saçlarım gözalıcı bişeye sahip olur.evde hiç uğraşma açıcıyla felan eğer yeni boyadysan biraz bekle daha snra kuaföre git ama onuda araştır.saç bu çünkü tehlikeye atmaya gelmez.:))
Kuaföre gitmeye cesaret edememistim sac kesiminde hep düsmanım oldular cünkü bende kesimi kendim yapıyorum artık boyayıda kendim hallederim diye düsünmüstüm inat mı inat acılmıyo :) bi kuaför arkadasımdan kullandıkları toz acıcıdan almıstım onunla denedim tutmuyo arkadas acık renk yaptırırsamda fena yıpranacak o yüzden herkesin söyledigi ortak bir renkte karar kıldım umarım yakısır canım tesekkürler :)
cnm tekrar siyaha dönmeyi düşnüyorsan sacını yıpratmıyacak dönüşü kolay olan tonlar seçmelisin.Yada çok sıkıldı isen modelinde değişiklik yapabilirsin.
Kızlar kendimi bildim bileli saçlarım siyah.Birkaç defa denediysemde açmayı başaramadım,kuaföre gitmeye de cesaret edemedim annemin yıpranmış saçlarını gördükten sonra.Hangi renk yakışır fikir verirseniz sevinirim.Ayrıca kaş boyama hakkında bilgisi olan biri varsa yazarsanız cok sevinirim.
Yıllardır kendimi bildigim halim bu artık degisim vakti geldi;
canım benım kara kas kara goz ne guzelsın sen oyle degıstırme bence cok guzel gorunuyorsun maasalah hem sıyah sac hep favorım olmustur benım kkendı rengı mavı sıyah dusunuyorum bende.)
Kızlar kendimi bildim bileli saçlarım siyah.Birkaç defa denediysemde açmayı başaramadım,kuaföre gitmeye de cesaret edemedim annemin yıpranmış saçlarını gördükten sonra.Hangi renk yakışır fikir verirseniz sevinirim.Ayrıca kaş boyama hakkında bilgisi olan biri varsa yazarsanız cok sevinirim.
Yıllardır kendimi bildigim halim bu artık degisim vakti geldi;