Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir almaya ihtiyacım var.''Resimli''

cnm benım, ben sacımı actırıp kızıl yaptım 1 ay sonra vazgectım kahve boyatıp paket attırdım 2 kere su anda saclarım roflelı ancak yınede kasımı boyamadım ve taraftarı degılım.. cok acık bır renk kullanmadıktan sonra gerek olmayacagını ve boylede dogallıgını tamamen kaybetmeden guzel olunduguna ınananlardanım mesela sacım roflelı ama acmama gerek yok cunku aralarda malum sarı ve aynı zamanda kahve tonları var ve bu farkı kapatıyor cnm.. bence sende cok acık renklerı tercıh etmedıgın surece kaslarına dokunma derım.. ama ıllakı boyarım dıyorsan kas boyaları varmıs galıbaa onlara bakabılırsınn

Benim saçlarım siyah boyalı olduğunda bile kaşlarımın rengini tüy sarartıcı ile açıyorum normalde kaşlarım siyah ama seyrekler 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım açık kumral bir renk elde ediyorum 8 dk bekletiyorum sanırım eğer dışarıya çıkacaksamda makyaj yaparken kaşlarımı açık kahve far ile boyuyorum çok güzel duruyor şu an da saçlarım koyu kızıl eğer saçlarını boyatacaksan tüy sarartıcı ile açabilirsin hiç bir sorunla karşılaşmazsın esmer olduğuna göre bence diğer arkadaşların dediği gibi açık kahve tonlarını deneyebilirsin koyu karamel de olabilir saçlarını açmak zorundalar saçın yıpranabilir onuda göz önünde bulundurmak lazım tabi yalnız tarçın bakır denemeni asla tavsiye etmem ben beyaz tenliyim şu sıralar zayıfladığımdan dolayı yüzüm biraz sarılaştı açık buğday gibi duruyorum bu halimle ben denemeye korkuyorum bakırlık istiyorsan karamel dene ayrıca siyah çok yakışmış fakat kahve tonları yüzüne daha bir yumuşaklık kadar daha güzel olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Tenin ne kadar uygun olursa olsun senin gibi kaslari gözleri belirgin olan kisilere tarcin bakir gitmiyor. Genelde kaslari seyrek ve acik renk olanlara yakisiyor. Gecici bir heves icin kaslarini bozmaya gerek yok bence.
Bence sicak, isiltili kahve tonlarini denemelisin. Hem kaslarinla uyumlu olur, hem acik renkler kadar fazla ugrastirmaz, hem de saclarin cok yipranmaz. Sana tavsiyem yansimasi dore olan renkler, özellikle yazin bronzlastiginda harika olur bu tip sicak renkler. Dedigim gibi isiltili sicak bir kahve üzerine bal rengi krepe balyaj cok güzel olur.

UykusuzPrenses'e katiliyorum. Sakin 6 tonlarindan daha acik bir renge boyama saclarini, seni oldugundan soluk gösterir ve teninin isiltisini alir. Tam bir esmer güzelisin ve siyah senin rengin, ne olursa olsun siyahtan vazgecme.

Yorumuna tamamen katiliyorum ama bir yeri düzeltmek istedim; kizil ve bakir tonlari teninin alt tonu sicak yani sari olanlara yakisir, teninin alt tonu soguk yani pembe olanlara ise küllü tonlar , küllü sarilar yakisir. Zaten dogal kizillar ya fildisi beyazidir ya da sari beyazdir, dogal sarisinlarsa genelde pembe beyazdir. Bu sadece sac renginde degil kiyafette de böyle; soguk alt tonlu olanlara soguk renkler (mavi, pembe, mor), sicak alt tonlu olanlara sicak renkler (kirmizi, turuncu, haki yesil) daha cok yakisir. Tabi kirmizi sadece sicak alt tonlulara yakisir diye bir sart yok, kullanilan renklerin alt tonlari da önemli; turuncu alt tonlu kirmizi, pembe alt tonlu kirmizi gibi...

Canım herkesin tavsiye ettigi gibi bende kahve tonlarından deneyecegim.Kaslarım öylede sırıtırsa tüy sarartıcısı yapıcam :) zaten kaslarımı acıcıyla actırmaya yanasmıyorum dökülür falan mazallahhh degisiklik ugruna yanmayayım :) kötü durmasından cok korktugum seyde saclarımın yanması naylon gibi oluyor cok kötü aman amann..boyattıktan sonra fotograf koyucam bakalım nasıl olucak öptüm cok tesekkür ederim

Beraberinde saçınıda kestir ense boyunda saçlar kadınları havalı yapıyo,modern bir görüntü veriyo.

tekrar tekrar tesekkür ederim ikinizede.siyah sacı bende seviyorum ama yıllardır aynı sac rengi insan kısa süreliginede olsa degisiklik istiyor.herbirinizin yazdıklarını göz önünde bulundurarak yinede boyacagım ama kısa süre sonra siyaha geri dönecegim:)

Tamam canım dene istediğin rengi içinde ukde kalmasın nede olsa siyaha dönemk kolay olacak.
Bende 20 yaşına kadar saçımı hiç boyamamıştım.Hep heves ettim bende boyıyım nasıl olur diye ama çok pişman oldum saçlarım çok yıprandı ve dalgası bozuldu şuan uzadıkça uçlarından kestiriyorum. Eski rengine ve sağlıklı haline dönmesini çok istiyorum.

Canım üzüldümm umarım en kısa sürede eski haline döner.Badem yagı sacı besliyor istersen bir dene...

Canım üzüldümm umarım en kısa sürede eski haline döner.Badem yagı sacı besliyor istersen bir dene...

Ben badem yağının kokusundan nefret ediyorumŞuan uzayan kısımlar yani dipten gelen boyasız kısımlar gayet sağlıklı.Aslında boyalı halide birçok yıpranmış saça göre sağlıklıydı ama ben eski saçlarımı bildiğim için boyamaktan vazgeçtim artık.Her rengi denedim ve son olarak bu kendi saç rengime en yakın olan renge boyadım.Bak bu yazın çekilmiş boyalı bir foto şuan biraz daha uzun.
Eki Görüntüle 337442

Son düzenleme:
Canım biraz değişiklik yapıp tekrar siyaha dönerim diyosan, çok da açık renklere boyama bence kısa süre için. Saçların yıpranmasın dururp dururken.

saçlarının rengi çok güzel aslında ama değişimin zamanı gelmiş dediğin gibi.yine sana koyu tonlarda bi renk yakışır teninde koyu açık renkler gitmez diye düşünüyorum.jenniferin,jessica alba nın saç renkleri sana uyar hem yüzünü ortaya çıkarır hemde saçlarım gözalıcı bişeye sahip olur.evde hiç uğraşma açıcıyla felan eğer yeni boyadysan biraz bekle daha snra kuaföre git ama onuda araştır.saç bu çünkü tehlikeye atmaya gelmez.:))

cnm tekrar siyaha dönmeyi düşnüyorsan sacını yıpratmıyacak dönüşü kolay olan tonlar seçmelisin.Yada çok sıkıldı isen modelinde değişiklik yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…