• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir almaya ihtiyacım var.''Resimli''

lalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
86
0
36
Denizli
Kızlar kendimi bildim bileli saçlarım siyah.Birkaç defa denediysemde açmayı başaramadım,kuaföre gitmeye de cesaret edemedim annemin yıpranmış saçlarını gördükten sonra.Hangi renk yakışır fikir verirseniz sevinirim.Ayrıca kaş boyama hakkında bilgisi olan biri varsa yazarsanız cok sevinirim.

Yıllardır kendimi bildigim halim bu artık degisim vakti geldi;

$cats.jpg

sen hangi rengi düşünüyorsun ki aslında ona da bağlı ama siyahın üstüne evde boyama bildiğim kadarıyla pek başarılı olmaz anca çok açık bir renk boyaman lazım o da pek güzel olmaz
kaş boyamaya gelince manken kuzenlerim var platin 3 de haliyle kaşlarını boyuyolar bi süre sonra kaş falan kalmadı dövme şuanda kaşları boya ne olursa olsun yıpratan bişey kaşta uygulamak ne kadr doğru olur bilemem ama kaşında sürekli uygulaman gerekir uzadıkca hoş görünmüyo

Kuaföre gitmeye karar verdim kendim beceremiyorum..Olsa olsa karamel gider diye düsünüyorum.tabii hangisini istedigime gelirsek deli gibi tarcın bakır istiyorum :) kaş olarakta bi iki ton açtırmam gerekiyor,saçlarımında kendi rengi gördügün gibi siyah..

bence de karamel güzel olur ama çok güvenilr bi yere gitmen lazım kramel öyle ki kumrala bile yapamıyorlar bir sürü tonu war hemen tutan bi renk değil iş arkadaşım yeni yaptırdı sonra kendi kahveye boyadı

Karamalde cok istedigim bir renk degil ama hic degilse degisiklik olsun.Baska yüzüme gidecek tavsiye edebilecegin bir renk var mı canım.cok tesekkür ederim.

sana yazıcam derken başka forma yazdım rezillik :( konu desen apayrı bence siyah sana çok yakışmış karamel olduğun zaman uzun süre alışamıcaksın

rica ederim ne demek bence kızıl olabilr ama şöyle koyu çok güzel kızıldan ama ben kzılı pek sevmiyorum karamel daha ii olur:)

sana yazıcam derken başka forma yazdım rezillik :( konu desen apayrı bence siyah sana çok yakışmış karamel olduğun zaman uzun süre alışamıcaksın

hii kafanı allak bullak ettim tabii :) insan degisiklik istiyor yahu yapıcam bi cılgınlık bakalım nasıl olucak:) tesekkür ederim canım fikirlerin icin

rica ederim ne demek kahvede olabilir bu ara kahve çok moda güzel bi kahvenin aralarına ışık oyunları gibi de yaptırabilrsin

ilk olarak kahveyi deneyecegim dedigin gibi yaptırabilirim mantıklı canımm.ama tarcın bakırı mutlaka denemek istiyorum kötü veya iyi yoksa ukde kalacak icimde :D

bence de kahve yaptır hem yavaş yavaş geçersin en mantıklı olanı o yoksa başta kramel olsa bile akar bence de kramel ol bende birgün sapsarı olucam :)

O kadar güzel bir kızsın ve siyah saç o kadar yakışıyormuş ki hiç şuna boyat buna boyat diyesim gelmedi yemin ederim :))) Maşaallah.
Ama illaki bir uğraşayım diyorsan bak sana bir arkadaş tavsiyesi, asla 6 numaradan daha açık bir tona boyatma saçlarını. Yani 7'ye 8'e falan sakın bulaşma.
Sen tam bir esmer güzelisin ve tenin açık renk saçlarla çok donuk görünür. Bütün ışıltını yitirirsin.

Senin beğendiğin o tarçın bakırın numarası 8.77, yani, Açık kumral/bakır/bakır demek oluyor bu numara..
Ben tarçın bakıra boyuyorum ve hayalet kadar beyaz bir tenim var gözlerim yeşil ona rağmen bazen kendime yakıştırmıyorum.
Çok çok zor bir renk. Ten renginin beyaz olması da yetmiyor sadece, cilt alt tonu da önemli. Mesela sarı-beyaz tenlilere yakışmıyor, sadece porselen adı verilen pembe-beyaz tenlilere yakışıyor.
Yani bir çok Türk kadını için kesinlikle uygun değil. O yüzden unut onu.
Sen gördüğüm en güzel siyah saçlı kızlardan birisin. Hiç elleşmesen süper olur, kara kaş kara göz çok nadir bir güzelliktir, herkese gitmez. Değerini bilmelisin.
Ama illa boyarım diyorsan hevesini almak için sütlü kahve, çikolata kahve, altın parıltılı mocha, bronz kahve, koyu karamel gibi orta kahverengi tonlarını dene.

Ama bak buraya yazıyorum, ne renge boyarsan boya dönüp dolaşıp canım ciğerim diye sarılacaksın o siyah boyaya :D
Sevgiler.

ben de onceki yoruma kesinlikle katiliyorum!!!!!
siyah sana cok ama cok yakisiyor:nazar:gercekten yerinde olsam ben de asla bozmazdim, degisiklik guzeldir tamam ama bence en guzel halin bu olacaktir ve riske atmaya gerek yok:34: siyah gercekten cok yakisiyor:34:

Kızlar kendimi bildim bileli saçlarım siyah.Birkaç defa denediysemde açmayı başaramadım,kuaföre gitmeye de cesaret edemedim annemin yıpranmış saçlarını gördükten sonra.Hangi renk yakışır fikir verirseniz sevinirim.Ayrıca kaş boyama hakkında bilgisi olan biri varsa yazarsanız cok sevinirim.

Yıllardır kendimi bildigim halim bu artık degisim vakti geldi;

Eki Görüntüle 336692

Bence sakın karamel bal köpüğü gibi renkler yapma. Çünkü kaşlarında simsiyah onları da devamlı boyaman gerekir çok sırıtır ve bence hoş durmaz. Değişiklik istiyorsan kahve tonları yapabilirsin. Sıcak çikolata rengi yapabilirsin. Kızıl kahveler var onlardan yapabilirsin. Ama tek başına sadece kızıl da gitmez bana göre.

cnm bence sıyah sana cıdden cok yakısıyor hemm asıl bır renk sıyah dıye dusunuyorum. benımde ana rengım sıyah.. ama ınsan degısıklık ıstıyor zamanla gercekten.. ben az once syoss un boyalarına bakarken gordum bı ıncele ıstersen.4.6 bal kahve ve 5.8 fındık kahve gercekten cok hos renkler.. hem syossun boyalarını kullanan arkadslar cok memnun kalmıslar forumda..bende o yuzden ıncelemeye aldım zaten:1: oncelıkle kahve tonlarına boyarsan, hem gozun kolay alısır hemde saclarını yıpratmamıs olursun fazla cnm.. sonra dıger renklere gecıssın kolay olur..:16:

bariz esmer güzelisin bir havaya ihtiyacın yok senin.

bugüne kadar boyamadıydan şimdi hiç boyama, başına dert alma canım.dip boyasıyla falan ugraşma..:ssz:

elini versen kolunu alamazsın boyalı saça canım..hiç gerek yok bence..:34:

O kadar güzel bir kızsın ve siyah saç o kadar yakışıyormuş ki hiç şuna boyat buna boyat diyesim gelmedi yemin ederim :))) Maşaallah.
Ama illaki bir uğraşayım diyorsan bak sana bir arkadaş tavsiyesi, asla 6 numaradan daha açık bir tona boyatma saçlarını. Yani 7'ye 8'e falan sakın bulaşma.
Sen tam bir esmer güzelisin ve tenin açık renk saçlarla çok donuk görünür. Bütün ışıltını yitirirsin.

Senin beğendiğin o tarçın bakırın numarası 8.77, yani, Açık kumral/bakır/bakır demek oluyor bu numara..
Ben tarçın bakıra boyuyorum ve hayalet kadar beyaz bir tenim var gözlerim yeşil ona rağmen bazen kendime yakıştırmıyorum.
Çok çok zor bir renk. Ten renginin beyaz olması da yetmiyor sadece, cilt alt tonu da önemli. Mesela sarı-beyaz tenlilere yakışmıyor, sadece porselen adı verilen pembe-beyaz tenlilere yakışıyor.
Yani bir çok Türk kadını için kesinlikle uygun değil. O yüzden unut onu.
Sen gördüğüm en güzel siyah saçlı kızlardan birisin. Hiç elleşmesen süper olur, kara kaş kara göz çok nadir bir güzelliktir, herkese gitmez. Değerini bilmelisin.
Ama illa boyarım diyorsan hevesini almak için sütlü kahve, çikolata kahve, altın parıltılı mocha, bronz kahve, koyu karamel gibi orta kahverengi tonlarını dene.

Ama bak buraya yazıyorum, ne renge boyarsan boya dönüp dolaşıp canım ciğerim diye sarılacaksın o siyah boyaya :D
Sevgiler.

Canım öncelikle gercekten cok tesekkür ederim.Aslında siyahı bende cok seviyorum fakat insan ara sıra degisiklik istiyor..Cünkü gercekten sac insanı tamamen farklı gösteriyor.Uzun süre kullacagım bir renk olmayacak dedigim gibi hevesimi almak ve kendimi birde öyle görmek istiyorum.Sonra tekrar siyaha dönecegim ama benim icin klasik olmaktan cıksın istiyorum siyah oyyy özlemisim diye dönmeliyim tekrar siyah renge :) Dedigin renklere mutlaka göz atıcam öpüyorum:)

Bence sakın karamel bal köpüğü gibi renkler yapma. Çünkü kaşlarında simsiyah onları da devamlı boyaman gerekir çok sırıtır ve bence hoş durmaz. Değişiklik istiyorsan kahve tonları yapabilirsin. Sıcak çikolata rengi yapabilirsin. Kızıl kahveler var onlardan yapabilirsin. Ama tek başına sadece kızıl da gitmez bana göre.

Peki kahve tonları yaptıgımda kaşlarım böylede sırıtmayacak mı?

cnm bence sıyah sana cıdden cok yakısıyor hemm asıl bır renk sıyah dıye dusunuyorum. benımde ana rengım sıyah.. ama ınsan degısıklık ıstıyor zamanla gercekten.. ben az once syoss un boyalarına bakarken gordum bı ıncele ıstersen.4.6 bal kahve ve 5.8 fındık kahve gercekten cok hos renkler.. hem syossun boyalarını kullanan arkadslar cok memnun kalmıslar forumda..bende o yuzden ıncelemeye aldım zaten:1: oncelıkle kahve tonlarına boyarsan, hem gozun kolay alısır hemde saclarını yıpratmamıs olursun fazla cnm.. sonra dıger renklere gecıssın kolay olur..:16:

Saclarımı hangi renge boyatırsam boyatayım sürekli kullanmayacagım canım eminimki tekrar siyaha dönecegim.Ama bak halimden anlıyorsun,biraz olsun degisiklik sart bazen..Canım sagol hemen göz atıcam.Ana rengim siyah demissin kaslarında böylemi benim en büyük takıntım orda kahveye boyatmam sart mı kaslarımıda...

Back