O kadar güzel bir kızsın ve siyah saç o kadar yakışıyormuş ki hiç şuna boyat buna boyat diyesim gelmedi yemin ederim :))) Maşaallah.
Ama illaki bir uğraşayım diyorsan bak sana bir arkadaş tavsiyesi, asla 6 numaradan daha açık bir tona boyatma saçlarını. Yani 7'ye 8'e falan sakın bulaşma.
Sen tam bir esmer güzelisin ve tenin açık renk saçlarla çok donuk görünür. Bütün ışıltını yitirirsin.
Senin beğendiğin o tarçın bakırın numarası 8.77, yani, Açık kumral/bakır/bakır demek oluyor bu numara..
Ben tarçın bakıra boyuyorum ve hayalet kadar beyaz bir tenim var gözlerim yeşil ona rağmen bazen kendime yakıştırmıyorum.
Çok çok zor bir renk. Ten renginin beyaz olması da yetmiyor sadece, cilt alt tonu da önemli. Mesela sarı-beyaz tenlilere yakışmıyor, sadece porselen adı verilen pembe-beyaz tenlilere yakışıyor.
Yani bir çok Türk kadını için kesinlikle uygun değil. O yüzden unut onu.
Sen gördüğüm en güzel siyah saçlı kızlardan birisin. Hiç elleşmesen süper olur, kara kaş kara göz çok nadir bir güzelliktir, herkese gitmez. Değerini bilmelisin.
Ama illa boyarım diyorsan hevesini almak için sütlü kahve, çikolata kahve, altın parıltılı mocha, bronz kahve, koyu karamel gibi orta kahverengi tonlarını dene.
Ama bak buraya yazıyorum, ne renge boyarsan boya dönüp dolaşıp canım ciğerim diye sarılacaksın o siyah boyaya
Sevgiler.