Selam yaklaşık 3 aydır olan bir kitlem var ve henüz teşhis konamadı ama tabi ki şüpheler var ve şüpheler kanser yönünde. Bunlarla uğraşırken aynı zamanda işimden de olacağım yakında. İşimden olmam için bir sebep yok aslında çünkü hastane için yöneticimden izin alırken 2 3 saatliğine alıyorum sadece. Tam gün olarak sadece bi gün almıştım oda biyopsi yaptırdığım gündü. Ama vicdansız yöneticimin bu bile gözüne batmış ve ben izin almaya gittiğimde bana izin verip seninle bi konuşmamız lazım dedi. Ve konuştu sadece o konuştu ben tek bir kelime bile etmedim çünkü asla cümlelerimi hakettiğini düşünmüyorum. “Ben idare edemiyorum artık eda sen kararını ver” dedi. Kendi de çıkaramıyor çünkü tepkilerden korkuyor ve benim gururlu bir çalışan olduğumu bildiği için ordan vuruyor. Ve bana bu süreçte aşırı mobbing uyguluyor. Siz olsaydınız işten çıkar mıydınız yoksa böyle bir vicdansızla çalışmaya devam eder miydiniz? Şunu da ekleyeyim normal şartlarda çoktan işten ayrılmıştım ama hastane masraflarım çıkıyor ödeme de zorluk yaşayacağım gibi duruyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikir almak istiyorum
- Konu Sahibi edaaa1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #fikirverinlütfen #kararsızım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 1
- 11.233
- 158
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.872
- 598
çok geçmiş olsun. işten inada bindirir çıkmam, çıkarmaya kalkarsa tazminat davasını basarımSelam yaklaşık 3 aydır olan bir kitlem var ve henüz teşhis konamadı ama tabi ki şüpheler var ve şüpheler kanser yönünde. Bunlarla uğraşırken aynı zamanda işimden de olacağım yakında. İşimden olmam için bir sebep yok aslında çünkü hastane için yöneticimden izin alırken 2 3 saatliğine alıyorum sadece. Tam gün olarak sadece bi gün almıştım oda biyopsi yaptırdığım gündü. Ama vicdansız yöneticimin bu bile gözüne batmış ve ben izin almaya gittiğimde bana izin verip seninle bi konuşmamız lazım dedi. Ve konuştu sadece o konuştu ben tek bir kelime bile etmedim çünkü asla cümlelerimi hakettiğini düşünmüyorum. “Ben idare edemiyorum artık eda sen kararını ver” dedi. Kendi de çıkaramıyor çünkü tepkilerden korkuyor ve benim gururlu bir çalışan olduğumu bildiği için ordan vuruyor. Ve bana bu süreçte aşırı mobbing uyguluyor. Siz olsaydınız işten çıkar mıydınız yoksa böyle bir vicdansızla çalışmaya devam eder miydiniz? Şunu da ekleyeyim normal şartlarda çoktan işten ayrılmıştım ama hastane masraflarım çıkıyor ödeme de zorluk yaşayacağım gibi duruyor.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.254
- 798
Selam yaklaşık 3 aydır olan bir kitlem var ve henüz teşhis konamadı ama tabi ki şüpheler var ve şüpheler kanser yönünde. Bunlarla uğraşırken aynı zamanda işimden de olacağım yakında. İşimden olmam için bir sebep yok aslında çünkü hastane için yöneticimden izin alırken 2 3 saatliğine alıyorum sadece. Tam gün olarak sadece bi gün almıştım oda biyopsi yaptırdığım gündü. Ama vicdansız yöneticimin bu bile gözüne batmış ve ben izin almaya gittiğimde bana izin verip seninle bi konuşmamız lazım dedi. Ve konuştu sadece o konuştu ben tek bir kelime bile etmedim çünkü asla cümlelerimi hakettiğini düşünmüyorum. “Ben idare edemiyorum artık eda sen kararını ver” dedi. Kendi de çıkaramıyor çünkü tepkilerden korkuyor ve benim gururlu bir çalışan olduğumu bildiği için ordan vuruyor. Ve bana bu süreçte aşırı mobbing uyguluyor. Siz olsaydınız işten çıkar mıydınız yoksa böyle bir vicdansızla çalışmaya devam eder miydiniz? Şunu da ekleyeyim normal şartlarda çoktan işten ayrılmıştım ama hastane masraflarım çıkıyor ödeme de zorluk yaşayacağım gibi duruyor.
Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Umarım biyopsi sonuçlarınız temiz çıkar.
İşinizden kesinlikle ayrılmayın. İşvereninizin niyetini kötüye kullanıp gezmeye gidiyor değilsiniz , doktora gitmişsiniz.
Gurur yapmadan yöneticinizle konuşun. Kendisini bilgilendirdiğinizde size destek olacağını düşünüyorum..
Bütün süreci biliyor ve buna rağmen yapıyor.Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Umarım biyopsi sonuçlarınız temiz çıkar.
İşinizden kesinlikle ayrılmayın. İşvereninizin niyetini kötüye kullanıp gezmeye gidiyor değilsiniz , doktora gitmişsiniz.
Gurur yapmadan yöneticinizle konuşun. Kendisini bilgilendirdiğinizde size destek olacağını düşünüyorum..
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
İşte ben 5 aylık bi çalışan olduğum İçin bunu yapabiliyor hemencecik gözden çıkarabiliyor. Ama asla düşünmüyor bu kızın geliri sonuçta burası hastane işlerini nasıl halledecek diye. 5 bin lira biyopsi fiyatı aldım ben. Ama sırf para İçin o karaktersize boyun eğmek istemiyorum. Bana bugün bunu yapan yarın kim bilir ne yapar :/çok biliyorsa kovsun seni bütün haklarını versin ,
avm gezmiyorsun herhalde , dr bu hastalık bu ,
ne biçim insanlar olduk yaaa
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.254
- 798
İşte ben 5 aylık bi çalışan olduğum İçin bunu yapabiliyor hemencecik gözden çıkarabiliyor. Ama asla düşünmüyor bu kızın geliri sonuçta burası hastane işlerini nasıl halledecek diye. 5 bin lira biyopsi fiyatı aldım ben. Ama sırf para İçin o karaktersize boyun eğmek istemiyorum. Bana bugün bunu yapan yarın kim bilir ne yapar :/
Ekmek aslanın ağzında. Gurur yapılacak zamanda değilsiniz. Çok istiyorlarsa , kendileri çıkarsınlar.
Kendisi oranın tek patronu mu , üstü yok mu ? Şimdiden kendinizi üzmeyin. İnşallah biyopsi sonuçlarınız temiz çıkar.
Hayır çıkmayın umrunuzda bile olmasın. Zaten yakın zamanda netleşir, sizde ya rahatlar ya tedaviye başlarsınız. Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar. Bana aynı şeyi yapan amirim 1 sene sonra aynı duruma geldi. Benim sırtım tutulduğunda felç gibi oluyorum. 10 gün hiç kıpırdamadan yaşadım, sonra fizik tedaviye başladım. Eşim bakmıştı, yedirdi içirdi giydirdi yıkadı. Kendisi bel fıtıgından 2.ye ameliyat oldu öyle bir hale gelmişki eşi giydirmiş tuvalete gidemiş. Aradım ah ben çok iyi bilirim o acıyı mutlaka şu doktorda görsün şu takviyeleri alın çok üzüldüm dedim. Arif olan anlar