Fikir almak istiyorum.

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.720
Herkese merhaba. 31 yaşındayım
Son 1 yıla yakın süredir cinsellik adına hiçbirşey hissetmez oldum. İstek hiç yok hiç arzulama yok 🤯
Ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♂️
Doktora gittim ama çözüm olmadı.
Benim gibi olan var mı aylarca orgazm olmasam içimden gelmiyor.
Çözüm bulmuş olan var mı aslında biraz pisikojojik sorunlarım çok oldu, ama kadın için yatak odası özeldir ama ben günlerce çocuk odasında uyusam diye içimden geçiyor hep. Düzelecek olan bişey varmı sizce? Fikir almaya geldim.
Ne şekilde yazayım bilemedim karışık yazdım konumu sanırım kusura bakmayın. 🙄

Peki daha önce nasıldı?
Ben menopozdan sonra biraz sizin anlattığınız gibi oldum ama sizin yaşınız daha genç. Hormonlarınıza baktırın.

Doktora görünün kan ve hormon tahlili yaptırın bir sıkıntı var gibi görünüyor

Dönem dönem olur öyle. Kendinizde tekrar istek uyandıracak yöntemlere başvurabilirsiniz belki.

Arkadaşın da dediği baş başa romantik bir tatil gibi sizi yeniden harekete gecirecek şeyler şart. Atlattık sandığınız şeyler bazen o kadar da kolay atlatılamıyor. Biraz zaman verin kendinize ne kadar zamandır böyle bir durum var? Bu durumu kafanıza taktıkça da daha da isteksizleşirsiniz isteksizleştikce de daha cok kafaya takarsınız böyle bir çıkmaza girmeyin. Kafanızdan silin bu düşünceleri güzel şeyler yapın güzel düşüncelere odaklanın. Bunu tek basına yapmak cok kolay değil tabii uzman yardımı almanızı öneririm.

X