Annenizle konuştunuz mu bu konuyu hiç ? Ne diyor ?
Eğer sen bilirsin diyorsa bence de yazdırma abini. Baban yerinde ama abilik bile yapmamış babalık mı yapacak. Şişirmeye gerek yok bence.
Ama burada annenin görüşü önemli. O abini yazdır diyorsa yazdır
Annem yazdır der.. Çünkü annem köprüden geçene kadr ses etme diyenlerden..
mesela abin halan yardım edecekse yapma deme diyo bırak yapsınlar diyo..
nasılsa evlendıkten snra ne kadar hayatında olacaklarına sen karar vereceksın dio
abim hayatta yardım etmez :) Nişanımda 100TL takan adamKesinlikle.. Yardım da etmeliler bence zaten. O zaman hem babanın hem abinin adının yazdırsan ? Öyle oluyor mu ki acaba ?
abim hayatta yardım etmez :) Nişanımda 100TL takan adam
belki annem halam zorlarsa bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar sağolsun :)
Annem de bir şey ederseler ses etme diyor bana yarın öbur gun biz edecektık o izin vermedi demesınler diyo ..
yardım etsınler yarın öbur basına kakmaya gelınce yapacaksın tabi abim değilmsn bende sen evlenırken yapmıstım dersın dio .. Annem de olmasa
bu arada iki isim yani annenn babann abinn ismini yazabilirsin..Kesinlikle.. Yardım da etmeliler bence zaten. O zaman hem babanın hem abinin adının yazdırsan ? Öyle oluyor mu ki acaba ?
ben daha abi/abla/hala/dayi/teyze isimi yazan bir davetiye görmedim.
yani anne baba adi yazilir sonucda annen yasiyor ve banada merhum olmus.
ben mesela XXX ailesi yazdiriyorum (soyadimi)
sende öyle yapabilirsin abi isimi yazmaya hic gerek yok. abinmi dügün sahibi?
evet olabilir sadece soyadı yazılabilinir..
abimden istediler beni.. bizden buyuk olarakta sadece eniştem vardı o kdr..
aslinda abinden istemeleride bence dogru degil.
annen yasiyor sonucda.
bu tür kücük konulara takilma, güzel zamanin tadini cikart. abin istiyorsa yaz ismini. sonucda bir davetiye. önemli bir konu degil
Annene sonuna kadar katılıyorum köprüyü geçene kadar he de yarın birgün ben yapacaktım ben alacaktım sen böyle yaptın ondan yapmadım der isim konusunda sen bilirsin ama şöyle yapabilirsin biz iki çeşit bastırmıştık aynı davetiye ama iki farklı seçenek eşimle akrabaydık annesi vefat etmişti ama gelen üvey annesiyle hiç bir şekilde anlaşamıyorlardı bizim tarafa dağıtılacak davetiyeye baba adı merhum anne adı yazıyordu kendi tarafına dağıtılacak davetiyeye sıkıntı çıkmasın diye üvey annesinin ismini yazmıştı böyle de bir seçenek olabilir
Bir arkadaşımındaa babası vefat etmişti dayıları büyütmüş bakmış ve okutmuşlardı düğününü falan da dayıları yapıyordu davetiyesine anne ve dayısının ismi yazılmıştı çok takmayın allah başa vermesin zor durumlar ama ne yazık ki hayatın gerçeği davetiye de bırakın yazılsın siz nişanlılığınızın tadını çıkarın evinize bakın bu tarz küçük ayrıntılarla çanınızı sıkmayın bu zamanlar bir daha elinize geçmez tadını çıkartmaya çalışınaklımda kalsın seçenek olarak kalabilir..
bende üvey baba yok..
mesela anlamamıştım abimn duğunnde de buyukbabamn adını yaztırmıslardı..
annemn adı babamn adı brde buyukbabamn adı vardı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?