• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almak istedim davetiyeye yazma konusunda,

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
merhaba Canlar,

Ben babamı 4 yasında kaybettim.. Abim, yegenler Annem halam hep birlikte kalıyoruz altlı ustlu abimlerle..
ailemle pek aram iyidir. yani severler guyaa kötulugumu istemezler ama Annem harıcınde abim olsun halam olsun pek kol kanaat germezler arkamda durmazlar hak yıyelim oturalım ohh miss.. Abimlee bu zamana kdr aramda öle abi kardes muhabbetı yok .. yani görmesem özlemıyorum annem haricinde kimseyı evde aramıyorum..
abin var mı var ben gidip görmesem merak edip aramaz .. Annemler yazın memlete gider mesela o aşağıda teksin ne yapıyorsun demez.. çağırmasını geçtım çağırmasında evli barklı evine baksın ama mesela aylarca aramasam ben o da aramaz.. desteğini hiç görmedim bu yasıma kadr hep tektım hala da öyle evlenırkende öyle.. Nişanmda 100 TL taktı dusunun o derece..
Şimdi davetiyeler basılırken ben abimn adını yazdırmak istemıyorum.. yani annemn adı ve merhum babamn adı olsun istiyorum.. Biliyorum bu mevzu önume gelecek.. halam arada o senn baban yerınde der durur o sevgisini gösteremıyor fln der ses etmedm bu zamana kdr .. hak yerkende masallahhh cok ii gösterır kendısı her neyse.. dediğim gibi ben yazdırmak istemıyorum önume böyle bir konu gelırse cvp vermek istiyorum.. halam istiyor ki ; babanı yaz abinide yaz .. ama ben istemıyorum..

Annenizle konuştunuz mu bu konuyu hiç ? Ne diyor ?
Eğer sen bilirsin diyorsa bence de yazdırma abini. Baban yerinde ama abilik bile yapmamış babalık mı yapacak. Şişirmeye gerek yok bence.
Ama burada annenin görüşü önemli. O abini yazdır diyorsa yazdır

Annenizle konuştunuz mu bu konuyu hiç ? Ne diyor ?
Eğer sen bilirsin diyorsa bence de yazdırma abini. Baban yerinde ama abilik bile yapmamış babalık mı yapacak. Şişirmeye gerek yok bence.
Ama burada annenin görüşü önemli. O abini yazdır diyorsa yazdır

Annem yazdır der.. Çünkü annem köprüden geçene kadr ses etme diyenlerden..
mesela abin halan yardım edecekse yapma deme diyo bırak yapsınlar diyo..
nasılsa evlendıkten snra ne kadar hayatında olacaklarına sen karar vereceksın dio

Annem yazdır der.. Çünkü annem köprüden geçene kadr ses etme diyenlerden..
mesela abin halan yardım edecekse yapma deme diyo bırak yapsınlar diyo..
nasılsa evlendıkten snra ne kadar hayatında olacaklarına sen karar vereceksın dio

Kesinlikle.. Yardım da etmeliler bence zaten. O zaman hem babanın hem abinin adının yazdırsan ? Öyle oluyor mu ki acaba ?

Kesinlikle.. Yardım da etmeliler bence zaten. O zaman hem babanın hem abinin adının yazdırsan ? Öyle oluyor mu ki acaba ?
abim hayatta yardım etmez :) Nişanımda 100TL takan adam :D
belki annem halam zorlarsa bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar sağolsun :)
Annem de bir şey ederseler ses etme diyor bana yarın öbur gun biz edecektık o izin vermedi demesınler diyo ..
yardım etsınler yarın öbur basına kakmaya gelınce yapacaksın tabi abim değilmsn bende sen evlenırken yapmıstım dersın dio .. Annem de olmasa :D

abim hayatta yardım etmez :) Nişanımda 100TL takan adam :KK70:
belki annem halam zorlarsa bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar sağolsun :)
Annem de bir şey ederseler ses etme diyor bana yarın öbur gun biz edecektık o izin vermedi demesınler diyo ..
yardım etsınler yarın öbur basına kakmaya gelınce yapacaksın tabi abim değilmsn bende sen evlenırken yapmıstım dersın dio .. Annem de olmasa :KK70:
bu arada iki isim yani annenn babann abinn ismini yazabilirsin..

ben daha abi/abla/hala/dayi/teyze isimi yazan bir davetiye görmedim.
yani anne baba adi yazilir sonucda annen yasiyor ve banada merhum olmus.
ben mesela XXX ailesi yazdiriyorum (soyadimi)

sende öyle yapabilirsin abi isimi yazmaya hic gerek yok. abinmi dügün sahibi?

ben daha abi/abla/hala/dayi/teyze isimi yazan bir davetiye görmedim.
yani anne baba adi yazilir sonucda annen yasiyor ve banada merhum olmus.
ben mesela XXX ailesi yazdiriyorum (soyadimi)

sende öyle yapabilirsin abi isimi yazmaya hic gerek yok. abinmi dügün sahibi?

evet olabilir sadece soyadı yazılabilinir..
abimden istediler beni.. bizden buyuk olarakta sadece eniştem vardı o kdr..

evet olabilir sadece soyadı yazılabilinir..
abimden istediler beni.. bizden buyuk olarakta sadece eniştem vardı o kdr..

aslinda abinden istemeleride bence dogru degil.
annen yasiyor sonucda.
bu tür kücük konulara takilma, güzel zamanin tadini cikart. abin istiyorsa yaz ismini. sonucda bir davetiye. önemli bir konu degil

Annene sonuna kadar katılıyorum köprüyü geçene kadar he de yarın birgün ben yapacaktım ben alacaktım sen böyle yaptın ondan yapmadım der isim konusunda sen bilirsin ama şöyle yapabilirsin biz iki çeşit bastırmıştık aynı davetiye ama iki farklı seçenek eşimle akrabaydık annesi vefat etmişti ama gelen üvey annesiyle hiç bir şekilde anlaşamıyorlardı bizim tarafa dağıtılacak davetiyeye baba adı merhum anne adı yazıyordu kendi tarafına dağıtılacak davetiyeye sıkıntı çıkmasın diye üvey annesinin ismini yazmıştı böyle de bir seçenek olabilir

aslinda abinden istemeleride bence dogru degil.
annen yasiyor sonucda.
bu tür kücük konulara takilma, güzel zamanin tadini cikart. abin istiyorsa yaz ismini. sonucda bir davetiye. önemli bir konu degil

elbette haklısın önemli bir konu değil kafaya takmıyorum aslında.. yazılsa da olur yazılmasa da..
sormak istedim sadece acaba ben mi yanlış dusunuyorum diye.
malesef bizim yörelerde illa evin erkeğinden istenıyor. .

Annene sonuna kadar katılıyorum köprüyü geçene kadar he de yarın birgün ben yapacaktım ben alacaktım sen böyle yaptın ondan yapmadım der isim konusunda sen bilirsin ama şöyle yapabilirsin biz iki çeşit bastırmıştık aynı davetiye ama iki farklı seçenek eşimle akrabaydık annesi vefat etmişti ama gelen üvey annesiyle hiç bir şekilde anlaşamıyorlardı bizim tarafa dağıtılacak davetiyeye baba adı merhum anne adı yazıyordu kendi tarafına dağıtılacak davetiyeye sıkıntı çıkmasın diye üvey annesinin ismini yazmıştı böyle de bir seçenek olabilir

aklımda kalsın seçenek olarak kalabilir..
bende üvey baba yok..
mesela anlamamıştım abimn duğunnde de buyukbabamn adını yaztırmıslardı..
annemn adı babamn adı brde buyukbabamn adı vardı ..

aklımda kalsın seçenek olarak kalabilir..
bende üvey baba yok..
mesela anlamamıştım abimn duğunnde de buyukbabamn adını yaztırmıslardı..
annemn adı babamn adı brde buyukbabamn adı vardı ..
Bir arkadaşımındaa babası vefat etmişti dayıları büyütmüş bakmış ve okutmuşlardı düğününü falan da dayıları yapıyordu davetiyesine anne ve dayısının ismi yazılmıştı çok takmayın allah başa vermesin zor durumlar ama ne yazık ki hayatın gerçeği davetiye de bırakın yazılsın siz nişanlılığınızın tadını çıkarın evinize bakın bu tarz küçük ayrıntılarla çanınızı sıkmayın bu zamanlar bir daha elinize geçmez tadını çıkartmaya çalışın

Back