Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim hamile annelere veya anne adaylarına bi sorum var.. Benim adetime 5 gun kala pembe acık kırmızı bi kan geldi ve bidaha gelmedi bu yerleşme kanamsınolanşlir mi test yaptık bişrı yoktu ama haksızlık gmgus hassayetık varb sizce
Duyduklarıma ve okuduklarıma göre evet yerleşme kanaması olabilir.
Test için erken mi davrandınız acaba, regl gecikirse kan verin en kesin sonuç o olur.
Benim hamile annelere veya anne adaylarına bi sorum var.. Benim adetime 5 gun kala pembe acık kırmızı bi kan geldi ve bidaha gelmedi bu yerleşme kanamsınolanşlir mi test yaptık bişrı yoktu ama haksızlık gmgus hassayetık varb sizce
Duyduklarıma ve okuduklarıma göre evet yerleşme kanaması olabilir.
Test için erken mi davrandınız acaba, regl gecikirse kan verin en kesin sonuç o olur.
Evet panik oldum hamilelik düşündiüşm için acale ettim adetime 4 gun var bilmiyorum yorgunum gmgus agrım var ve bu lekede gelince metal ettim tecrubeli annelerden bilenlerden fikir almak istedim bend
Tabi pembe akıntı yerleşme kanaması olabilecegi gibi enfeksiyon kaynaklı da olabilir. En doğru test adet geçtikten sonra olacaktır. Çok bir zaman da yok aslında 4 gün varmış geç yumurtlama olmadıysa çıkabilirdi kanda. Gecikmen olursa tekrarla canım
Yerleşmeden 4-5 gün sonra idrarda çıkıyor en erken. Ben aynı gün kanda baktırmıştım çıkmamıştı ama vardı biliyordum hissediyordum 5nci gün kanda pozitif gördüm
Yerleşmeden 4-5 gün sonra idrarda çıkıyor en erken. Ben aynı gün kanda baktırmıştım çıkmamıştı ama vardı biliyordum hissediyordum 5nci gün kanda pozitif gördüm
Hanımlar adetim 7 gun geçti ve test yapmaz korkuyorum cunku 2 gun gecşnce cıkmamıştı adet olacak gibide agrım yok virüsden dolayında hastaneye gitmek istemiyorum ode yapcam simdi bende bb bb