- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
-
Hamile olabilir misin? Bir de ben hamile kalmadan önceki iki ay falan adetlerim duzensizlemişti.prolaktin hormonun yüksekse o da adet olmanı engeller.stres yaşıyorsan o da engeller.yani bir çok sebebi olabilirKizlar karnim agriyo ama adet olmadim. Ben hel 28 gunde 1 olurdum haziranda 33. Gun oldum eger 33 gunde 1 olursam eger bugun olmam lazim. Karnim sabahtan beri agriyoo ama adet olmadim. Adet agrisi gibi ama agrim. Civanpercemi cayi varmis onu içiyorum şuan,sizin başınıza geldimi hic boyle birşey??
Hamile olmam imkansiz şoyle imkansiz, iliskiye girdik evet ama geri cekilme yontemiyle. Neden hamile kalmadn once insanin adeti duzensizlesir. Acaba insanlar iliskiye girdikce hormonlari degisirmi??Hamile olabilir misin? Bir de ben hamile kalmadan önceki iki ay falan adetlerim duzensizlemişti.prolaktin hormonun yüksekse o da adet olmanı engeller.stres yaşıyorsan o da engeller.yani bir çok sebebi olabilir
Evet değişirHamile olmam imkansiz şoyle imkansiz, iliskiye girdik evet ama geri cekilme yontemiyle. Neden hamile kalmadn once insanin adeti duzensizlesir. Acaba insanlar iliskiye girdikce hormonlari degisirmi??
28 gunde 1 olarak hesaplarsam 5 gun gecikmis oluyo. Ama 33 gun olarak hesaplarsam bugun olmam lazimdi. Napicam bilemedm benEvet değişir
Önce rahat ol stres yaparsan iyice gecikir.ayrıca geri cekilme bir korunma yöntemi değildir.hamile olman da ihtimal dahilinde.test yapmani öneririm.28 gunde 1 olarak hesaplarsam 5 gun gecikmis oluyo. Ama 33 gun olarak hesaplarsam bugun olmam lazimdi. Napicam bilemedm ben
Idrar testinde cikarmi acaba hemenÖnce rahat ol stres yaparsan iyice gecikir.ayrıca geri cekilme bir korunma yöntemi değildir.hamile olman da ihtimal dahilinde.test yapmani öneririm.
Dogru olabilir ama benim ki bianda boyle oldu. Korkuyrm hamile olmaktanBenimde duzensizdir ama hamile kalmadan 2 ay duzene girmisti. 3. Ay hamile kalmistim. Tam tersi yani..
1 gun gecikebilir. Bir kac gun gecikebilir. Stresten, hava degisiminden herseyden olabilir.
geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir, hamile kalma riski çok fazla.Hamile olmam imkansiz şoyle imkansiz, iliskiye girdik evet ama geri cekilme yontemiyle. Neden hamile kalmadn once insanin adeti duzensizlesir. Acaba insanlar iliskiye girdikce hormonlari degisirmi??
Hayirlisi. Vardir herseyde bir hayir.Dogru olabilir ama benim ki bianda boyle oldu. Korkuyrm hamile olmaktan
Adetin geçtiği için çıkar.Idrar testinde cikarmi acaba hemen
Ins gece olurum. Sizde oldumu hic bu sekildeAdetin geçtiği için çıkar.
Hamilelikten önce duzensizlesti.2 ayIns gece olurum. Sizde oldumu hic bu sekilde
Umarim biran once olurum saolunHamilelikten önce duzensizlesti.2 ay
İnşallah.ayrıca eğer istemiyorsan bir daha böyle bi yöntem kullanma nacizane tavsiyemUmarim biran once olurum saolun
Test yaptim tek cikti. Ama adet olmadimİnşallah.ayrıca eğer istemiyorsan bir daha böyle bi yöntem kullanma nacizane tavsiyem
Stresten gecikmiş o zaman.unuttugun an olursun.Test yaptim tek cikti. Ama adet olmadim
Kaç yasindasin acaba merak ettim kusura bakmazsin inş sordum diyeTest yaptim tek cikti. Ama adet olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?