• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiki verin!!!

Melek feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
163
15
98
Kizlar karnim agriyo ama adet olmadim. Ben hel 28 gunde 1 olurdum haziranda 33. Gun oldum eger 33 gunde 1 olursam eger bugun olmam lazim. Karnim sabahtan beri agriyoo ama adet olmadim. Adet agrisi gibi ama agrim. Civanpercemi cayi varmis onu içiyorum şuan,sizin başınıza geldimi hic boyle birşey??

Kizlar karnim agriyo ama adet olmadim. Ben hel 28 gunde 1 olurdum haziranda 33. Gun oldum eger 33 gunde 1 olursam eger bugun olmam lazim. Karnim sabahtan beri agriyoo ama adet olmadim. Adet agrisi gibi ama agrim. Civanpercemi cayi varmis onu içiyorum şuan,sizin başınıza geldimi hic boyle birşey??
Hamile olabilir misin? Bir de ben hamile kalmadan önceki iki ay falan adetlerim duzensizlemişti.prolaktin hormonun yüksekse o da adet olmanı engeller.stres yaşıyorsan o da engeller.yani bir çok sebebi olabilir

Hamile olabilir misin? Bir de ben hamile kalmadan önceki iki ay falan adetlerim duzensizlemişti.prolaktin hormonun yüksekse o da adet olmanı engeller.stres yaşıyorsan o da engeller.yani bir çok sebebi olabilir
Hamile olmam imkansiz şoyle imkansiz, iliskiye girdik evet ama geri cekilme yontemiyle. Neden hamile kalmadn once insanin adeti duzensizlesir. Acaba insanlar iliskiye girdikce hormonlari degisirmi??

28 gunde 1 olarak hesaplarsam 5 gun gecikmis oluyo. Ama 33 gun olarak hesaplarsam bugun olmam lazimdi. Napicam bilemedm ben
Önce rahat ol stres yaparsan iyice gecikir.ayrıca geri cekilme bir korunma yöntemi değildir.hamile olman da ihtimal dahilinde.test yapmani öneririm.

Benimde duzensizdir ama hamile kalmadan 2 ay duzene girmisti. 3. Ay hamile kalmistim. Tam tersi yani..

1 gun gecikebilir. Bir kac gun gecikebilir. Stresten, hava degisiminden herseyden olabilir.

Hamile olmam imkansiz şoyle imkansiz, iliskiye girdik evet ama geri cekilme yontemiyle. Neden hamile kalmadn once insanin adeti duzensizlesir. Acaba insanlar iliskiye girdikce hormonlari degisirmi??
geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değildir, hamile kalma riski çok fazla.
benim hamilelik belirtim adet ağrısıydı, hatta adet olucam diye sevinmiştim.
ilişkiyle hormonların bir ilgisi yok.

Back