Figen Özgür veya Asuman Sevin e meme büyütme ameliyatı olan lar var mı?

sevgielcisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
47
0
ankarada bayan doktor arıyorum..figen ögür ve asuman sevin ismini duydum. ameliyat olan arkadaslar varsa tecrübelerini yazabilirler mi veya bu isimleri tavsiye ederler mi?

merhaba ben bu isikleri duymadim.ama mesala kadin doktor aylin hanim cok iyi diyolar arastira bilirsinopuyorumnanaktan

Ben meme büyütme ameliyatımı Asuman hanıma yaptırdım,çok araştırmıştım ama malesef çok fazla bilgiye ulaşamamıştım o yüzden yazmak istedim.Asuman hanım dışında 2 doktorla daha görüşmüştüm ama en anlayışlısı Asuman hanımdı benim için,güven duymak çok önemli,hastanın isteklerini dinliyor birlikte karar veriyorsun.Günün her saati bir şekilde ulaşabildiğim ve destek olan çok tatlı bir kadın :KK9: ameliyat sürecinde hiçbir problem yaşamadım,sonuç için henüz çok erken 4 gün oldu daha ama şimdilik gayet iyi görünüyor,bu arada pek çok doktor gibi öyle astronomik ücretler de almıyor.

merhaba jenny. ben de asuman hanımla daha önce konusmustum, kendisi cok tatlı birisi. ben henuz olmadım ama düşünüyorum. su anda nasılsın..memnunmusunuz? özel hastanede mi oldun?önce benim de hiç fikrim yoktu. senin sayende fikir ediniyoruz. cünkü ben de daha önce hakkında bilgi bulamamsıtım..tesekkür ederiz.

Ben meme büyütme ameliyatımı Asuman hanıma yaptırdım,çok araştırmıştım ama malesef çok fazla bilgiye ulaşamamıştım o yüzden yazmak istedim.Asuman hanım dışında 2 doktorla daha görüşmüştüm ama en anlayışlısı Asuman hanımdı benim için,güven duymak çok önemli,hastanın isteklerini dinliyor birlikte karar veriyorsun.Günün her saati bir şekilde ulaşabildiğim ve destek olan çok tatlı bir kadın :KK9: ameliyat sürecinde hiçbir problem yaşamadım,sonuç için henüz çok erken 4 gün oldu daha ama şimdilik gayet iyi görünüyor,bu arada pek çok doktor gibi öyle astronomik ücretler de almıyor.

Sevgili JENYY,ben de Asuman Sevin'e meme büyütme ameliyatımı yaptırmak istiyorum..Sen şu an nasılsın?memnun musun?gelişmeleri yazarsan çok sevinirim

X