belki denk gelmisinizdir star tv de serap ezgünün programında çıkıyor günlerdir.kardeşimin eltisi figen abla.iyi kalpliliğini sevecenliğini hiç kimse unutmayacak.kardeşim ilk gurbete gittiğindede hep destek oldun evini açtınn.neler yazılır bilemiyorum nasıl anlatılır bu duygular ama insanın 22 yıllık eşi tarafından öldürülmüş olmasıı kanını donduruyor. doğum gününü anlattı kardeşimm . yaşadığın son doğum gününü .adeta yalvarmışsınn eşim gelmesin son doğum günümü mutlu geçireyimm bi daha kutlayamam demişsinn nefes alamadımm dinlediğimde kardeşimden.gökyüzündeki ay şahit olsunki benim azrailim eşim olucak ben ölürsem bu günü unutma demişsin yaa işte bu sözlerini kimse unutmaycak artık.36 saattir uykusuzumm inanamıyor insan aynı yatakta aynı yastığa başkoyduğu insanın bunu yapabileceğine.senin bedenine zarar verirken hiç düşünmedimi o bedenin ona üç evlat verdiğini hiç aklına gelmedimi acaba öptüğü sarıldığı die düşünmekten alıkoyamıyor insann.annenin babanın kıyamadığını eller nasıl kıyıyor. söylenecek çok şey var figen ablacımm ama susmak en güzeli.mekanın cennet olsun melekler karşılasın senii cansuyum dediğin cansun emin ellerdee hiç merak etme.