figen çapkann mekanın cennet olsun

Gxoxzek

içindeki öküze ohaa de
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
3.474
7
116
43
- Yurtdışı
belki denk gelmisinizdir star tv de serap ezgünün programında çıkıyor günlerdir.kardeşimin eltisi figen abla.iyi kalpliliğini sevecenliğini hiç kimse unutmayacak.kardeşim ilk gurbete gittiğindede hep destek oldun evini açtınn.neler yazılır bilemiyorum nasıl anlatılır bu duygular ama insanın 22 yıllık eşi tarafından öldürülmüş olmasıı kanını donduruyor. doğum gününü anlattı kardeşimm . yaşadığın son doğum gününü .adeta yalvarmışsınn eşim gelmesin son doğum günümü mutlu geçireyimm bi daha kutlayamam demişsinn nefes alamadımm dinlediğimde kardeşimden.gökyüzündeki ay şahit olsunki benim azrailim eşim olucak ben ölürsem bu günü unutma demişsin yaa işte bu sözlerini kimse unutmaycak artık.36 saattir uykusuzumm inanamıyor insan aynı yatakta aynı yastığa başkoyduğu insanın bunu yapabileceğine.senin bedenine zarar verirken hiç düşünmedimi o bedenin ona üç evlat verdiğini hiç aklına gelmedimi acaba öptüğü sarıldığı die düşünmekten alıkoyamıyor insann.annenin babanın kıyamadığını eller nasıl kıyıyor. söylenecek çok şey var figen ablacımm ama susmak en güzeli.mekanın cennet olsun melekler karşılasın senii cansuyum dediğin cansun emin ellerdee hiç merak etme.

sabah konusduk senle bu konuyu,
hatta bikac gün öncede konusduk cok aci bir durum gercekden.
Allah ailesine sabirlar versin,
mekani cennet olsun.:çok üzgünüm:

ben o programlari izlemiyom gözekim
cok cok aci birsey katil kardesinin kaynimi oluyor:1shok:

Ben sanırım izlemiştim o programı oğlu bağlanmıştı telefona babam yapmaz öyle falan demişti.

Babası hep anneye karşı doldurmuştu çocuğu..

Eğer o kadınsa çok yazık olmuş çok

Çocukları ajan gibi kadının adımını babalarına şikayet ediyomuş

Yazık kadınlarımıza çok yazık

Allah rahmet etsin..mekanı cennet olsun..

İzmirli Figen Çapkan ( bundan 20 yıl önce İsmet Çapkan ile evlenip Almanya Frankfurt’a yerleşmişti. 3 çocuk annesi Figen Çapkan ile bir nakliye firmasında çalışan eşi İsmet Çapkan 1.5 yıldır geçinemiyordu. 17 Ekim’de İstanbul’daki kardeşi Şükran Yılmaz’ı arayan Figen Çapkan’ın telefonundan kavga sesleri geliyordu. Şükran Yılmaz seslerin nedenini sorduğunde telefon aniden kapandı.

TÜRKİYE’YE GELDİ

Figen Çapkan’dan 17 Ekim’den itibaren haber alamayan İzmir’deki ailesi harekete geçti. Aile ortadan kaybolan İsmet Çapkan’ın Türkiye’ye geldiğini ama Almanya’ya dönmediğini öğrendi. Figen Çapkan’ın cesedi dün Almanya’da evinin yakınındaki ormanda bulundu. Damatları İsmet Çapkan’ı suçlayan acılı aile “İsmet şizofreni tedavisi görüyordu, eşi Figen’i sürekli dövüyordu” dedi. Almanya’daki cesedi Figen Çapkan’ın ağabeyi gidip teşhis edecek.

2wnr1pf.jpg

MEKANI CENNET OLSUNN:Saruboceq:

ınanılır gibi değil..Gerçekten çok üzüldüm....
Mekanı cennet olsun Allah geride bıraktıklarına sabırlar ihsan etsin inş..
Kocası içinse o kadar çok söylenecek söz varki aslında...
Sizinde dediğiniz gibi susmak en iyisi galiba....

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..kötü ölümler hep iyi insanların başına gelir. geride kalanlara sabır versin Rabbim

allah rahmet eylesin ben de bir kere izledim programı ve o oğluna cok sinirlenmiştim annesine babama bagırıp duruyor deyip durmuştu nasıl gaza geldiyse

Bunu bende gecen izledim, off kesin esidir demistim, malesef oyle cikti, :(( lanet olsun ya lanet, mekani cennet olsun figen hanimin, tuglerim diken diken oldu vallahamafoldumbensenağlamasenağlama

allah rahmet eylesin.geçenlerde izlemiştim.çocuklar anneye kin doluydunasıl doldurdlarsa artıkyazık çok yazık.çocukları için gitmiş türkiyeden.ama çocuklar tepkili:umursamaz:

insanın katili yakınında olurmuş gerçekten.ben en çok cansu için üzülüyorum 7 yaşında ve annesine en çok düşkün olan ve daha küçük.hiçbişeyden habersizz tanımadığı bir koruma ailede.

allah mekanını cennet eylesin evlatlarını allah korusun malesef bu adama idam vermezlerse ömür boyu belki evlatlarıda bu adamla yüz ğöz olacaklar
bende böyle proğramları izlemiyorum sırf bu insanlar yüzünden insanlara güvencim kalmıyor ama böyle acı hayatlar insanın aklandan cıkmıyor allah ailesine sabır versin

Back