Fibromiyalji nasıl geçer tedavi yok diyorlar

Maalesef stres agrıyı azdırır

Fibromiyalji ile romatizma hastalıklar birbirine çok karışır. Romatoloji bölümüne gidin orda kan testi ile bakıyorlar. Romatizmal sıkıntı varsa erken teşhis önemli. Ancak fibromiyalji ise beslenmenize çok dikkat etmelisiniz ve de kilo almamalisiniz. Yıllardır fibromiyalji olduğumu söylediler en son romatolojiye gittim Romatizmal rahatsızlığım çıktı. Kısacası gidin rahatlayin

Yaa çok fena bir şey oldu bugün çok stres yaptım son konumu okuyanlar bilir bu yüzden ağrılarım arttı ve boynumu çeviremiyorum o kadar ağrım var ki bir de yarın yağmur varmış bacaklarım da çok fena off bıktım

Ben ağrıyı 27 senedir çekiyorum
Xordur ama senin dediğinin 10 katı bendeki saç dibi parmak ucu için nelerimi vermezdim...

Çok yakın arkadaşım fibromiyalji. Plates iyi geliyor dedi. Stres olumsuz etkiliyor. Stresten uzak kalmaya çalış. Bir ara onun için araştırmıştım. Glutensiz beslenmenin işe yarayacağı bilgisine ulaştım. Geçmiş olsun.

Teşekkürler ben ve stres yapmamak imkansız iki kelime

Ben profosorune kadar gittim arastirma hastanesine kadar çözüm yok.
Antidepresan da kullandim bu isin ilacı iyi bi antidepresan var ama nereye kadar ki yani
Ben seni anlıyorum benim burnum bile ağrıyor
Suan bulundugum yerdeki doktorlari gezsem bana inanmazlar
Gecen baktim internetre burun agrisi diye sebepleri arasinda fibromiyalji de varmis
Hic stres olmicak falan filan ne mumkun efendim bu hayatta
Cok gecmis olsun insallah sen iyilesirsin
Benim 10 sene oldu
Daha kötüsü benim tahminim 18 yasindan beri oldugu cunku o zaman basladi 20 yasinda anca tani koyabildiler bana akciger röntgeni cekipte biseyin yok demislikleri var
Boyun fitigi da oldum sebebi bu olabilir
Napcaz bilmiyorum yuzme va diolar da gerçekmi acaba ben neler cektim sana bi anlatsam emekleye emekleye su icmeye gittigimi bilirim mutfaga bildigi emeklemek yalan ve abarti yok.
Ben yataga çakıldım günlerce
Gecmiyoor sadece alışıyorsun işte
Ya isin kotu yani çevre sana inanmiyor agriyor yahu yalanmi solicez geven gun diş etlerim agridi
Bildigin dis eti agrisi 28 senedir doktor yuzu gormemis dislerim masallah cok saglam ailemde genetik bi durum. Sadece 1 tane dolgum var
Esim dediki romatizmadir o
Isin komigi de ne bilio musun.. ertesi gun gecti o agri suan agri magri yok
Tabi ben yine gidicem disciye o ayri ama gervekten romatizmal.olabilir
Fibromiyalji zaten yumusak doku romatizmasi ve uykuyla alakali bisey ah aah cok gecmis olsun canim

Valla benim saç dibim ağrıyor bazen yataklara düşüyorum ağrıdan bugün yağmur yağdıda rahatladım bacaklarım ağrımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…