• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji nasıl geçer tedavi yok diyorlar

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba ablalar güzellikler benim abartısız tam 6 aydır her yerim ağrıyor en çok boynum başım bacaklarım(yağmurda artıyor) kollarım sırtım kısaca her yerim dövülmüş gibi acıyor hem de geceleri uyutmuyor bazen insanın ayak parmak ucu ağrır mı benim ağrıyor saç dibim bile ağrıyor off bıktım bu ağrılardan kışın bir başladı daha bitmek bilmedi napıcam ben yaa

Verdikleri antidepresan işe yarıyor ama tedavi etmiyor. Ayrıca kısırlığa neden olduğuna dair makale de okudum. Çözümü glutensiz beslenmede bulanlar var. Ben de aynı derde sahibim ve ağrı kesiciler elim kolum artık çözümü yok. Spor falan da azaltıyormuş

Merhaba ablalar güzellikler benim abartısız tam 6 aydır her yerim ağrıyor en çok boynum başım bacaklarım(yağmurda artıyor) kollarım sırtım kısaca her yerim dövülmüş gibi acıyor hem de geceleri uyutmuyor bazen insanın ayak parmak ucu ağrır mı benim ağrıyor saç dibim bile ağrıyor off bıktım bu ağrılardan kışın bir başladı daha bitmek bilmedi napıcam ben yaa
Bir ara bende oyleydim senin kadar olmasada yattigim yerden mi kaynakliydi bilmiyorum spor yapmaya başladım agrim sizim rahat edecek kadar azaldi

Doktor koydu antidepresan yazacaktı ama istemedim kullandığım antidepresanım var çünkü psikiyatrist tarafından verilen
bir de şu yağmurda bacak ağrısı bizim ailede genetik.hepimizde var.hatta rahmetli Kemal Sunal'ın da bi filmi var romatizmal o.yağmur zamanı ağrı kesici tek kurtuluş o konuda.ama bir araştırma hastanesinde doktora görün istersen.daha detaylı baksınlar.

Aynı dertten muzdaribim:( şuan kortizon hapı kullanıyorum ağrım çok olduğunda.En etkili yöntem olarak bunu bulabildim.Birde sporda iyi geliyor ağrılara

Annemde var. Ve üzgünüm tedavisi yok. Antidepresanlar kullandı ama uyumaktan başka işe yaramadılar. Annemin sık sık söylediği şey, ‘sabah uyanıyorum ama nasıl kalkmalıyım ki ağrım azalsın diye uzun süre yatakta düşünüyorum’ :KK14:

Ramotoloji bölümüne gidin. Romatizma belirtilerine benziyor. Ayrıca stres her ağrıyı tetikliyor. Önce sorunun ne olduğunu öğrenip ona göre ilaçlarınızı alın. Gerekirse psikolojik destek alın. Benim de benzer rahatsızlığım var. Üzüldüğümde ağrılarım oluyor. Öncesinde ayak parmaklarım bile ağırırdı. Stresin ana kaynağını çözünce ağrılar da baya baya azaldı. Geçmiş olsun.

Ramotoloji bölümüne gidin. Romatizma belirtilerine benziyor. Ayrıca stres her ağrıyı tetikliyor. Önce sorunun ne olduğunu öğrenip ona göre ilaçlarınızı alın. Gerekirse psikolojik destek alın. Benim de benzer rahatsızlığım var. Üzüldüğümde ağrılarım oluyor. Öncesinde ayak parmaklarım bile ağırırdı. Stresin ana kaynağını çözünce ağrılar da baya baya azaldı. Geçmiş olsun.
Ay stres yapınca benim de çok ağrım tutuyor

Stressiz yasam (nasıl olucaksa), glutensiz bir yasam, yüzme ve plates öneriliyor. 3nü birden 3 ay kadar deneyin. Fayda görürseniz zaten fibromiyalji hastasısınızdır. Romatizma için de test yaptırın derim. Gecmiş olsun....

Stressiz yasam (nasıl olucaksa), glutensiz bir yasam, yüzme ve plates öneriliyor. 3nü birden 3 ay kadar deneyin. Fayda görürseniz zaten fibromiyalji hastasısınızdır. Romatizma için de test yaptırın derim. Gecmiş olsun....
Stressiz yaşam ve ben stressiz bir günüm geçmiyor ki benim her şeyi salak salak kafama takan bir tip olup her lafa alındığım için pilates yaparım çok severim hatta bir ara Ebru şallı izleyip yapıyodum çok iyi gelmişti yüzmeyi yapamam astımım var yasak

Doktor düzenli uyu düzenli beslen kendini yorma kafanı dağıtacak aktivitelerde bulun sinirini bozan insanları hayatından çıkar başka çözümü yok dedi:bicak:

Back