• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji hk..

ben de fibromiyalji hastasıyım bir yıldır hem ağrılarla hem de doktorlarla uğraşıyorum bi çözüm bulurum umuduyla çok zor bi hastalık

bende de var. spor yapın kızlar. doktorun bana söylediği en önemli şey oydu. ve şunu dedi keskin sirke küpüne zarar verir. çok ince düşünme

ben de fibromiyalji hastasıyım, gerçekten çok kötü bi hastalık insanın hem psikolojisini hemde sosyal hayatını etkliyo malesef.. ben hem antidepresan kullanıyorum hemde fizik tedavi görüyorum şuan, bi yandanda pilates yapıyorum yakında yüzmeyede başlıcam doktorum yüzmeyi önerdi çünkü. umarım bi an önce kurtuluruz..

ben de fibromiyalji hastasiyim, ya da hastasiydim. 2 yil surdu sonra gecti. Cok soguga ve cok sicaga gelemiyorum hemen basliyor rahatsizliklarim. O yuzden buna cok dikkat ettim, yazin sik sik dus aldim kiyafetlerimi gunde 2 kez degistirdim terli durmamaya ozen gosterdim, kisin da soguk kalmamaya dikkat ettim. Bazen dikkat etmedigimde agri sizim basliyor, kas gevsetici kullandim o iyi geldi bana... Spor olayina gelince, cok dogru. Ama ben spor yapmaya baslayinca agrim sizim cok artti, birakmadim devam ettim, sonra gecti. Bol hareket edin, dusta da surekli sert sungerle masaj yaptim kan dolasimim icin, cok sicak veya soguk suyla dus almayin, ilik su olsun. Yoga da cok yaptim, en cok da yoganin faydasini gormustum. 2-3 ay boyunca her gun 10 dk yoga yaptim, sonrasinda ilik dus alip sizlayan agriyan yerlerime kas gevsetici surdum. Inanilmaz iyi geldi. Yoga sonrasinda da haftada 1 gun havuza yuzmeye gittim. Sonra gecti iste, cok kotu bir hastalik ya :(

bende fibromiyalji hastasıyım dakikam dakikamı tutmuyor. bi bakıyorum ağrıyo bi bakıyorum hiç bişi yok çok zor ama Rabbim beterinden korusun hepimize şifalar versin

annemde de vardı bu hastalıktan.. bı tane profesore gıttı bır ılacla iyileşti Allaha sukur o gunden berı de hıc sıkıntı cekmedi.prof.dr.orhan aral.muayenehanesı istanbul/ nişantaşında. prof olmasından dolayı vizitesi bıraz pahalı ama bız cok memnun kaldık :) tavsıye ederım size de.umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

bu teşhisi hangi bölümden koydular size? yani ben bu hastalığa sahip olduumu hangi doktora giderek öğrenebilirim. hepinize geçmiş olsun..

Back