Fibromiyalji, gebelik ve otizm

ayser42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
7
2
36
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir fibromiyalji hastalığı ile mücadele ediyorum. Ağrılarımdan bebek konusunu hep öteledik aldığım tedavilerden dolayı ama Ağrılarım artarak ilerliyor her geçen gün. Üç aydır kendim GAPS diyetini uyguluyorum. umut fakirin ekmeği işte. Bu diyeti araştıdıkça yeni birşeylere denk geliyorum daha da tedirgin oluyorum ağzımda dört tane amalgam dolgum var. Ağızda amalgam dolgusu varsa ve fibromiyalji hastası ise kişi, çocuğun otizm olma ihtimalinin çok arttığına falan denk geliyorum bu aralar. bu süreçleri yaşayanlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Merhaba, çok geçmiş olsun. Glutatyon tedavisini tavsiye ederim Benim yakınım gittiği butik klinikten çok memnun kaldı. incelemenizi tavsiye ederim. ... tabi sadece prp değil- glutatyon tedavisi- kök hücre vs. birçok tedavi yöntemi mevcut. Mükemmel bir ekip.

Son düzenleyen: Moderatör:
magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarında yürüyemez duruma gelmiştim. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim.

Merhaba çok teşekkür ederim prp tedavisi gördüm ama bir sonuca gidemedim. Dediğinizi bir araştırayım. Öneriniz için teşekkür ederim

Merhaba çok teşekkür ederim prp tedavisi gördüm ama bir sonuca gidemedim. Dediğinizi bir araştırayım. Öneriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…