FIBROMIYALJI AĞRILARIYLA BİRLİKTE BAŞA ÇIKALIM, BİZ KAZANALIM

Hlyaliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
7
8
27
Selam arkadaşlar 22 yaşında bekar bir bayanım bu hastaliga 19 yaşında yakalandım universiteye gidiyordum anneannemle birlikte kalıyordum o dönemde anneannem ağır bi kriz gecirirken gördüm ondan sonra yoğun stres altında 5 gün uyku uyuyamadım sonralari bu sorunlar tabiki devam etti . Birgün sol kulumda bi tutulma agri hissettim bu agri hergün olmaya basliyordu ama ilk baslarda fazla önemsemedim snra agri boynuma kurek kemiklerime göğsüme ayaklarima her gün degisken olarak devam etti bu araliklardada sürekli nette araştırıyorum tabi her aramada karşıma bi kanser çıkıyor onu okuduktan snra ağrıyan yerime dahada odaklanıyorum korka korka doktora gidiyorum tahlil tetkik temiz çıkıyor baska yerimdeki agriya takiyorum vs. Uzuyor byle fobromiyalji teshisimi fizik tedavi uzmani koydu gecen sene 5 ay plates yaptim agrilarim cok cok hafifti ara verince devam etti ama sporun stresi azalttığıni düşünüyorum bu hastalıgı yasayaniniz var mi

Keşke mesajımı görsen yıl 2021 çok kötüyüm her yerim acıyor sürekli bacaklarımı yatakta sürtüyorum sağ kolum tutmuyor sağ kürek kemiğim oyuluyor sırtım da reflü yanması.. Canım yanıyor nefes alamıyorum.. Normal de panik atak kaygı bozukluğum var okb birde duloxx verdi doktorum ağrılarım hafifledi yoga pilates iyiydi.. Geçen yıllarda ağar ataklar geçirdim bu ağrıları iki kürek kemiğim de hissettim yabancı ağrılardı daha da korktum daha sonra hamilelik düşündüm bi zaman sonra hamileyken koltuk altım yırtılcak gibiydi kolum çıktı diye doktora gittim gebe oldugum için bişey yapamadılar egzersiz dışında düşük yaptım doktora gittim 2 mr çekildi hiç bişey çıkmadı. Fibromiyalji dedi hala inanmıyorum kanser miyim diyorum valla yardım edin birileri varmı bunları yaşayan

Fibromiyalji hastasi oldugumu ogrendim ve daha bugun ilaca basladim anksiyete bozuklugu cinde kullanilan yesil recete ile satilan hasar gormus sinirleri tedavi etmek icinde kullanilan bir ilaca basladim fakat yan etkileri cokmus daha ilk gunum bakalim umarim agir yan etkilerini yasamam. Ben 4 ay once agrilarimdan dolayi boyun fitik ameliyati gecirdim ve keisnlikle inanmistim agrilarimin sebebi bu ve ameliyat sonrasi iyilesicem diye fakat oyle olmadi simdide fibromiyalji cikti inanilmaz agri cekiyorum allah kimseye vermesin suan fizik tedavi goruyorum 8. Seanstayim ilaca baslandi bakalim neler olcak valla umudum yok agrilar yatirmiyor uyutmuyor 4 yasinda kizim var ama ben ev dahi supuremiyorum rabbim yardimcimiz olsun ne diyim moral bozmayalim cunku bu hastalik sinir hasari ile ilgili her zaman pozitif olalim

Çok geçmiş olsun banada gittiğim doktor fibromiyalji dedi yolladı ama başladı öncelikle romatolojiye gitmelisin dedi konu açtım hatta sjögren sendromu romatoid artrit belirtilerine bir bak romatolojiye gittin mi öncelikle oradan test olmak gerekiyormuş aman geç kalma olmadıysa herkese fibromiyalji deyip yolluyorlar kaç kişi senelerce fibromiyalji tedavisi görmüş boşuna

Hayir romatilojiye gitmedim doktorum bosuna gezme bana guven kesinlikle fibromiyalji dedi baska doktora da gittim o da aynisini soyledi ve ben biyun fitik ameliyati gecirdim ameliyatimi yapan doktor alaninda cok iyi prof. O da agrilarimin bu kadar siddetli olmasinin fitik ve aneliyatla ilgisi olmadigini soyledi sasirdilar hersey yolunda ama ben ameliyat sonrasi fena haldeydim gucsuz olan kaslarim bitmisti bas donmesi yasadim bir ay biyunca gitmedigim doktor kalmadi vertigo denildi ama meger gerilen kaslarim damara baski yapiyormus falan aman isin ozu cok cektim hala cekiyorum umarim sifa verir allah sizede gecmis olsun agrilariniz ne boyutta peki

Merhabalar
Fibromiyalji için Ozon tedavi ve hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim .
Ben hacamat yaptırdım omuz kol ve sırt bölgesine iyi geldi. Burda en önemli nokta asla ve asla doktor olmayan birine bu işlemi yaptırmayın.
eğitimini aldım deyip evde hacamat yapanlar var lütfen sağlığınızla oynamayın. Ataşehir'de özel bir klinikte doktora yaptırdım 1 yıl önce 100 TL idi yani fiyatları da makul. Tekrar yaptıracağım .Hacamat zaten sünnet ,faydaları saymakla bitmez internette bakın lütfen..

Ozon tedavisini henüz yaptırmadım hacamat yapan doktorum yapacak ilk fırsatta gideceğim .Zaten bu tedavinin faydalı olmadığı bir hastalık yok neredeyse . (kanla ilgili bir hastalık var ise ozon tedavi yapılmıyor)

El ve ayaklarınızda yanma şikayetiniz var ise B12 vitamininin özel bir versiyonu var hemen geçiriyor ,doktorunuza yazdırabilirisiniz .

Bu hastalık hassas , duygusal insanların hastalığı stresten uzak kalmaya çalışın ve herşeyi kafanıza takmayın.

Dr Ümit Aktaş'ın fibromiyalji ile ilgili beslenme tavsiyelerine lütfen göz atın ve uygulayın.

Merhaba nasıl oldunuz ağrılarınız geçti mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…