Fibromiyalji Ağrılarıyla Baş Etme Yöntemi

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
Yıllar önce başladı fibromiyalji ağrılarım, ilk zamanlar normal ağrılarla daha sonra ise boynumun tutulması ile tavan yaptı.Benim ağıran bölgem ense saç diplerinden, kürek kemiği hizasına ve kollarımdaydı, hele sağ kolumda ki elektiriksel olarak tarif ettiğim ani ağrıları hatta acıları yaşadıkça ne yapacağım diye doktor doktor gezmeye başladım
Boyun fıtığından şüphe edildi önceleri daha sonra kas romatizması ve en son fibromiyalji tanısı, fibromiyalji tanısına kadar ağrılarım devam etti tedavilerden sonuç alamıyordum.Fibromiyalji tedavisinde fizik tedavi ve ağır ağrı kesiciler kullandım Lyrica dahil olmak üzere ve tabi kas gevşetici iğneleri de unutmamak lazım.
Yaz aylarında soğuk klima ortamında kalmadıkça, ağır kaldırmadıkça pek sorun yaşamıyordum kış ayları ise kabusumun başlangıcı oluyordu annecimin eski yöntemle başlayan desteği ile artık kış aylarında da sıradan bir ağrı çekiyorum hatta neredeyse ağrı yok diyebilirim
Annecimin yöntemi ise yün :) sadece koyun yünü ile yapılmış yatak pedi yatağın üstüne seriyorum üstüne sadece çarşaf seriyorum, birde yün yastığım var alçak ve yumuşak
yaz sonu başladım yünde yatmaya ve eski ağrılarım yok üstelik sıcacık yatıyorum :))
Benim ki Fibromiyalji ağrısı olanlara tavsiyemdir en azından denemek lazım :))

Yıllar önce başladı fibromiyalji ağrılarım, ilk zamanlar normal ağrılarla daha sonra ise boynumun tutulması ile tavan yaptı.Benim ağıran bölgem ense saç diplerinden, kürek kemiği hizasına ve kollarımdaydı, hele sağ kolumda ki elektiriksel olarak tarif ettiğim ani ağrıları hatta acıları yaşadıkça ne yapacağım diye doktor doktor gezmeye başladım
Boyun fıtığından şüphe edildi önceleri daha sonra kas romatizması ve en son fibromiyalji tanısı, fibromiyalji tanısına kadar ağrılarım devam etti tedavilerden sonuç alamıyordum.Fibromiyalji tedavisinde fizik tedavi ve ağır ağrı kesiciler kullandım Lyrica dahil olmak üzere ve tabi kas gevşetici iğneleri de unutmamak lazım.
Yaz aylarında soğuk klima ortamında kalmadıkça, ağır kaldırmadıkça pek sorun yaşamıyordum kış ayları ise kabusumun başlangıcı oluyordu annecimin eski yöntemle başlayan desteği ile artık kış aylarında da sıradan bir ağrı çekiyorum hatta neredeyse ağrı yok diyebilirim
Annecimin yöntemi ise yün :) sadece koyun yünü ile yapılmış yatak pedi yatağın üstüne seriyorum üstüne sadece çarşaf seriyorum, birde yün yastığım var alçak ve yumuşak
yaz sonu başladım yünde yatmaya ve eski ağrılarım yok üstelik sıcacık yatıyorum :))
selam

Fibromiyalji hastalığındaki ağrılardan kurtulmak istiyorsanız beni iyi dinlesin...
Ağrılarınızdan kurtulmak istiyorsanız ilacı çok basit kardeşim yıllardır bitmeyen ağrılarından şikayet ediyordu bizde hindistan cevizi yağı almıştık zihin güçlenmesi için bunu unutkanlığı için içerken hindistan cevizi yağı (organik olacak) bizimki organik en azından tercih sizin bu yağı 15 gün kadar içtikten sonra ağrılarım bitti dedi ve bu sıradan bir hindistan cevizi yağı fiyatıda ucuz öğrenmek isteyen herkes için diyorum biz 22 tl aldık 15 günde iyileşti ve ayrıca cilt içinde çok iyidir google bakabilirsiniz faydalarına ben nivea ve hindistan cevizi yağını avucumda karıştırıp yüzüme sürdüm deneyin görün derim isteyenler tabi bunu sadece tüm fibromiyalji ağrısı çeken hastalar için yazdım ve bunun için üye oldum herkese öneriyorum bu yağ donuktur aldığınızda elinizin sıcaklığıyla bile erir yada benmari usulüyle, aldığınız yer sizi bilgilendirir sanırım ama fibromiyalji ağrılarını geçirdiğini bilmiyorduk annemede romatizma ağrıları için bir kaç gündür veriyoruz cildinizede mutlaka deneyin derim ben memnun kaldım güneş lekesini gideriyor gibi herkese şifa diliyorum .... ilaçlara sarılmayın

Prof. Dr. İbrahim SARAÇOĞLU TRT de yayınlanan Prof. Dr. SARAÇOĞLU ile Ruh ve Beden Sağlığı adlı programda Fibromiyalji için kür önerdi bu küre göre ;
kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çoban çantası ilave edip 3 dk. kısık ateşte demleyip ılımaya bırakılacak akşam yemeklerinden 2 saat sonra 1 bardak içilecek
ayrıca günde 2 defa olmak üzere 1 tatlı kaşığı susam yağı, 1 çay kaşığı acı elma yağı( adaçayı yağı) karıştırılarak ağrıyan yerler sürülmesi tavsiyesini vermiştir.
Sayın SARAÇOĞLU Fibromiyaljinin tıpta tedavisin olmadığını, ağrı kesicilerin geçici çözüm olduğunu çoban çantası bitkisinin bu konuda faydalı olduğunu belirtti, doktorun verdiği ilaçların yanında yardımcı destekleyici olarak kullanılmasını tavsiye etti denemeye değer...

fibromiyalji tedavi edilebilir bir rahatsızlıktır. önemli olan sorunun nelere dayandığını öğrenebilecek iyi bir uzman fizyoterapist ten göreceğiniz tedavi ve önerilerine uyacağınız bir tedavi programı. ben ve gittiğim klinikte tanıştığım bazı hastaların şikayetleri artık yok. önce inanın. birde son söz olarak size gittiğim klinikte okuduğum yazıyı paylaşmak istiyorum.
Başarı Ekip İşidir ; HASTA+Doktor+Fizyoterapist+Diyetisyen+Psikolog yani en büyük iş bizde bitiyor arkadaşlar...

fibromiyalji tedavi edilebilir bir rahatsızlıktır. önemli olan sorunun nelere dayandığını öğrenebilecek iyi bir uzman fizyoterapist ten göreceğiniz tedavi ve önerilerine uyacağınız bir tedavi programı. ben ve gittiğim klinikte tanıştığım bazı hastaların şikayetleri artık yok. önce inanın. birde son söz olarak size gittiğim klinikte okuduğum yazıyı paylaşmak istiyorum.
Başarı Ekip İşidir ; HASTA+Doktor+Fizyoterapist+Diyetisyen+Psikolog yani en büyük iş bizde bitiyor arkadaşlar...
tabi karar sizin ama kardeşim ağrılarından hindistan cevizi yağı ile kurtuldu biz organik aldık şişesi ufak değil aktarlardan almadık onu diyebilirim 22 tl tek başına kullanan birine 20 gün rahat gider 2. şişeye ihtiyacınızda olmaz bence ağrıları olanlara tavsiye ediyorum

Fibromiyalji kas ağrıları çekenler mutlaka D vitamini testi yaptırsın, vücudunuzda herhangi bir vitamin eksik kaldığında özellikle kas için gerekli olan vitaminler eksikse dayanılmaz ağrılar çekiyorsunuz. Dikkat ettiniz mi güneşe çıktığınızda ağrınız olmaz, D vitaminini en çok güneşten alırız, Devit kullanabilirsiniz kış aylarında ek olarak. Y

Fibromiyalji kas ağrıları çekenler mutlaka D vitamini testi yaptırsın, vücudunuzda herhangi bir vitamin eksik kaldığında özellikle kas için gerekli olan vitaminler eksikse dayanılmaz ağrılar çekiyorsunuz. Dikkat ettiniz mi güneşe çıktığınızda ağrınız olmaz, D vitaminini en çok güneşten alırız, Devit kullanabilirsiniz kış aylarında ek olarak. Y

merhaba tavsiyenizi dikkate lacam tanı nasıl kondu sizde hangi birime gittiniz

X