- 19 Eylül 2013
- 229
- 69
- 34
-
- Konu Sahibi unuttumgitti
Bende seneler önce bundan çok çektim ağrısından ağlardım takı brokoli kürü yapana kadar.Kesin ve net çözüm.Ama bazılarının tiroidini etkileyebiliyormus.Herkesin olmasada.Bakmak istersen saracoglunun kürü.Ben özel hastaneye çok para döktüm bunun için.Cok siddetliydi ağrılarım.Arkadaşlar 2 aydır koltukaltlarımdan giren şiddetli yanma ve zonklama tarzı ağrılarım vardı,sonra tüm göğüs bölgesinde aynı tarz ağrılar yayıldı ve bugün gidip meme usg çektirdim.Meme yapısı yoğun,süt kanallarında biraz genişleme var ve her iki memede cok sayıda basit kist,4 ila 8 mm arasında değişiyor,koltukaltında lenf nodu yok,solid lezyon yok.Doktor fibrokistik dedi,ilacı da yokmuş.Fakat koltukaltı ve üst kollar resmen yanıyor,en ufak çözüm önerisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim mutlaka bakıcam,siz kontrole gittiniz mi bununla ilgili?Bende seneler önce bundan çok çektim ağrısından ağlardım takı brokoli kürü yapana kadar.Kesin ve net çözüm.Ama bazılarının tiroidini etkileyebiliyormus.Herkesin olmasada.Bakmak istersen saracoglunun kürü.Ben özel hastaneye çok para döktüm bunun için.Cok siddetliydi ağrılarım.
Teşekkür ederim deneyeceğimBen cok sert ve siki sporcu sutyeni aldim doktor onerisiyle, cabuk etki ediyo.
Marks and spwncerda bulmustum ben, bildigin tahta gibi sutyen yani o pentide ki yumusak sporcu sutyenleri ise yaramiyor aklinda olsun.Teşekkür ederim deneyeceğim
Gitmez olur muyum canim kaç defa hemde fibrokistik meme yapısı dendi zararsiz kistler dendi ama dediğim gibi ta koltuk altlarıma vuruyordu ağrısı o brokoli kürü varya muhteşem bişey.Ama dediğim gibi kullanmaya başlayınca troidlerine de baktır.Bu kuru kim yapsa olumlu sonuç almış video altındaki yorumlarada bak istersenÇok teşekkür ederim mutlaka bakıcam,siz kontrole gittiniz mi bununla ilgili?
Bana sudyenini değiştir toparlayıcı falan tak dedi onuda yaptım ama sonuç alamamistim ondan.Teşekkür ederim deneyeceğim
Cok sert ve siki sutyen takmak gerekiyor, her sutyen ise yaramiyorBana sudyenini değiştir toparlayıcı falan tak dedi onuda yaptım ama sonuç alamamistim ondan.
Bilemiyorum canim ben kullandığından verim alamadim yoğun bir kist yapısı vardı.Bahsettigin markayida denemedim.Belki arkadaşa faydası olabilir.Ben bir aylık bir kür yaptım geçti hamd olsun.Cok sert ve siki sutyen takmak gerekiyor, her sutyen ise yaramiyor
Evet okudum bu dediğiniz kürü,herkes işe yaradığını söylemiş ben de yapacağım 6 ay sonra kontrolüm var inşallah daha iyi olurum o güne kadarGitmez olur muyum canim kaç defa hemde fibrokistik meme yapısı dendi zararsiz kistler dendi ama dediğim gibi ta koltuk altlarıma vuruyordu ağrısı o brokoli kürü varya muhteşem bişey.Ama dediğim gibi kullanmaya başlayınca troidlerine de baktır.Bu kuru kim yapsa olumlu sonuç almış video altındaki yorumlarada bak istersen
Birde şöyle çok sert camasirlarida memedeki lenfler için tavsiye etmiyorlar ya o yüzden biraz tedirgin ediyor beni.Cok sert ve siki sutyen takmak gerekiyor, her sutyen ise yaramiyor
Olursun canım inşallah mevsimi geçiyor azalıyor buzluğa atabilirsin brokoliyi. zaten bir ayda görürsün etkisini.Tarifini tam uygula dakikasını falan.Evet okudum bu dediğiniz kürü,herkes işe yaradığını söylemiş ben de yapacağım 6 ay sonra kontrolüm var inşallah daha iyi olurum o güne kadar
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinOlursun canım inşallah mevsimi geçiyor azalıyor buzluğa atabilirsin brokoliyi. zaten bir ayda görürsün etkisini.Tarifini tam uygula dakikasını falan.
Bana doktor tavsiye etti, ise de yaradi yani bilmiyorumBirde şöyle çok sert camasirlarida memedeki lenfler için tavsiye etmiyorlar ya o yüzden biraz tedirgin ediyor beni.