• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fibrokist emzirmeyle kaybolabilir mi?

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
2,5 sene önce sağ göğsümde çok fazla ağrı ve sızlama ile beraber elime ufak birşey geldi ilk defa.
insan hemn kanser oldum sanıp ne zaman öleceğini düşünüyor tabi, ya kötü çıkarsa diye dr.a bile gitmek istemedim
ama şüpheyle de yaşanmıyor 1-2 ay sonra dr.a gittim. ben bir de mammografiden çok korkuyordum, meğer 40 yaşından küçüklere ultrasonla bakılıyormuş
neyim var dediğimde dr. genç bayan hastalığı, çok sık rastlıyoruz, kötü birşey değil demişti, 1 cm çapında 1 taneymiş
o günden sonra adet zamanı dışında ilginçtir ağrım olmadı, oysa her gün ağrıyordu önceden, psikolojiyle de çok alakalı sanırım
dr. kola çay kahve az kullan, bebek olursa da bol bol emzir demişti
nisan ayında doğum yaptım ve sütüm gerçekten çok oldu, özellikle kist olan göğsümde, diğerini 1 emzirdiysem, o göğsümü 3 emzirdim
hala da emziriyorum, elliyorum kisti bulamıyorum, süt de var tabi tam anlamıyorum
kaybolma ihtimali var mı sizce?

bana doktorum 3 kadından 1inde görülür çok sık karşılaşılan bir durum demişti
kimsede yok mu fibrokist?

Merhaba ;
Fibrokist bende de var 6 tane dağılmış 1 tanesi 1 mm kasım ayında bebek düşünüyorduk aralıkta regli oldum ve sol göğsümde yeşilimsi sıvı gelince doktoruma gittim.Ultrasonda belli oldu ve tedavi olarak dostinex verdi .Prolaktin hormonum 31,6 çıktı bu yüzde fibrokistler olmuş olabilir dedi.Stres yapma dedi ayrıca perşembe ilacım bitiyor ve cuma gidicem bakalım nasıl olmuş fibrokistler? :1no2:

Canım banada dr her 10 kadından birinde görülüyor dedi.Bendede fibrokistik meme dokusu var yani heran :)kist oluşabilir.Düzenli usg ile takipte olmamız gerekiyor.Korkulcak bir şey değilmiş.Benim ablamın arkadaşında da fibrokistik varmış.Doktoru hamilelikte emzirme ile kaybolabilir kaybolmayada bilri demiş...CADIARZU
Bana dr o yüzdenmi acaba çocuk varmı diye soruyodu CADIARZU

olabilir canım. ben de bir daha kontrole gidemedim ama en kısa zamanda gitmem lazım, doğumdan sonra da muayene olmadım henüz, gitmişken göğsüme de baktırırım

bende kist var mı bilmiyorum ama göğüslerim acayip ağrıyor önceden sadece adet dönemine yakın ağrırdı,geçen aylarda prolaktinim yüksek diye dostinex verdi doktor onu bıraktıktan bikaç ay sonra ağrılar başladı ilacı bırakınca tavan mı yaptı hormon bilmiyorum korkudan doktora da gitmiyorum,tehlikeli midir diye tırsıyorum..

bana ağrı varsa tehlikeli olmaz genelde demişti dr.
kanser sinsi bir hastalık genelde belirti vermezmiş
korkma ama yine de bir kontrol ettir bence

çok sağol kanser değildir diye düşünüyorum da inşallah,ben kistten şüpheleniyorum bikaç güne kadar gitmeyi düşünüyorum kitle varsa elimle nasıl ferkedeyim ki genç meme dokusunda,sönük değil ki meme arayıp bulayım.herneyse,sağol tekrar.dr gidersem bilgilendiririm...

arkadaşlar...fibrokistlere karşı ibrahim saraçoğlunun bir kürü var.şuan tıbbi bitkiler rehberi kitabı elimde ve sizler için yazıyorum..taze ve koyu yeşil renkte olan brokoliden yaklaşık 200-250gr alınız ve kaynamakta oan yarım lt suya atınız.ağzı kapalı oalrak kısık ateşte 6 dk haşlayınız.6.dk dan sonra ocaktan indiriniz ve ağzı açık olarak ılımaya bırakınız.yarısını sabah kahvaltısından 20dk önce aç karnına,diğer yarısını da öğle yemeğinden 20dk önce aç karnına içiniz.21 gün boyunca hergün taze hazırlanıp içilmesi gerekir.eğer fibrokistler 2 yıldan fazla mevcutsa bu takdirde hazırlanacak brokoli kürü şöyle olmalıdır:2x21u+3A (U=21 GÜN UYGULANIR,A=3 GÜN ARA VERİLİR) umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşlar..allah şifa versin

Merhabalar bende fibrokistik meme yapım var emzirme döneminde tavan yaptı psikolojik birazda sanirkm gündüz bısı yok gece olunca düşündüğüm için ağrı başlıyor ne yapmam gerek bilmiyorum çok korkuyorum

Back