Fi,Çi,Pi, Adem Güneş, kişisel gelişim

betty_berry

Before talk, listen...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
[ATTACH

Tanesi 5 tl , toplu alım yapılması tercihimdir.
Yaz, kalbin anahtarı ve dönüş satılmıştır.

12 adet kişisel gelişim kitabı sıfır ayarında birçoğu okunmadı sıfır 35 tl set fiyatı

Eklentiler

• image.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
merhaba,fi ,çi ,pi indirim yapmam demişsiniz ama şöyle bir teklif sunayım;çocuk neyi neden yaparla birlikte o fiyat olsun olur mu?kısmet olursa bu 3. alışverişimiz olacak.başka ekleyeceğiniz kitap var mı?

merhaba,fi ,çi ,pi indirim yapmam demişsiniz ama şöyle bir teklif sunayım;çocuk neyi neden yaparla birlikte o fiyat olsun olur mu?kısmet olursa bu 3. alışverişimiz olacak.başka ekleyeceğiniz kitap var mı?
Merhaba Adem Güneşleri set olarak satmak istiyorum seti bozmak istemem. Ayrıca yine bir şekilde indirim yapmış olurum bu durumda. Okudukça ekleyicem çok kitap var elimde, yakın zamanda eklemem . Fi çi pi yi sizden sonra da soran bir arkadaş var, ilk yazdığınız için sizin kararınıza göre hareket edicem.

peki bunları bana ayırın ama adem güneşin diğer kitapları var bende o nedenle set alamam.sadece söylediğim kitap.diğerlerini ne zaman ekleyebilirsiniz?uyan olursa iki kez kargo olmasın.ekleyeceklerinizin listesini yazar mısınız en azından.uyan olmazsa bekletmeden alayım çünkü.

Adem Güneşin kitaplari nasil sizce ?
Anadolu pedagojisi kavramı var yazarın. Çocuk eğitiminin kültürel yapımızla ve manevi değerlerimizle içiçe olması gerektiğini vurguluyor. Işim gereği de, çocuklarla ilgili çok fazla kitap okudum, okuyorum da, Adem Güneş kitapları da klasik çocuk eğitimi kitaplarından yukarıda bahsettiğim anlamda farklı kitaplar. Ben beğenmiştim.

1 haftalığına kargo işiyle ilgilenebilirim , okunmayı bekleyen 100 civarı kitabım var ancak bebişlerden dolayı eskisi gibi okuyamıyorum, yani 1 hafta içinde bitirip eklemem mümkün değil. John fowles koleksiyoncu var okuduğum bunlardan başka, sen yokken yine yanlış yaptım var bir de.

Teşekkür ederim

peki beklemeyelim o zaman.pazartesi alayım ben.ödeme için bilgierinizi yazın özelden.

Selam adem gunes kitaplarini alma istiyorum satıldı mı acaba?

Fi, çi, pi, Adem Güneş kitapları, dönüş, yaz ve kalbin anahtarı satılmıştır.
Kalanlar; hayvan çiftliği ve kişisel gelişim seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…