Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamafeyza çıpanın bakır saç rengi .. :)
en son saç rengimi lorealin preference serisindeki mango rengine boyadım.ilk boyandığında renk biraz kızıla bakıyor bu renge pek fazla benzemiyor ve kolay akıyor.sizce feyza çıpanın saç rengini hangi boya ile elde edebilirim ve bakırlığını nasıl koruyabilirim :)
igora 8.77yle boyarsan sonuç birebir aynı oluyor ben denedim ama bakırlık çok yoğun olduğundan koleston perfect 8.34le cila yaptım biraz dorelik verdi,rengini korumaya gelince aynı tonda saçına cila yaparsan rengin daha uzun ömürlü olur,kolay gelsin
igora marka boyaya güvenebilirmiyim peki ben hep loreal kullanıyorumda mesela neva color saçlarımı mafetmişti igora hiç denemedim daha önce birde cilayı nasıl yapıcam bilgim yok o konuda.tşşkler cevabın için :)
igora marka boyaya güvenebilirmiyim peki ben hep loreal kullanıyorumda mesela neva color saçlarımı mafetmişti igora hiç denemedim daha önce birde cilayı nasıl yapıcam bilgim yok o konuda.tşşkler cevabın için :)
igora henkelin boyası canım yani palette gibi ama daha kalitelisi mesela marketlerde satılmaz o yüzden ya kuaför malzemeleri satan yerlere,ya parfümerilere bakarsan bulabilirsin mesela ben yaşadığım yerde bulamadığımdan netten getirttim,cila olayınada gelince ben yine kk.dan okuduklarımla yaptım açılmış konular var canım onlar sana cila hakkında daha yrdımcı olacaktır umarım istediğin gibi olur