• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama feyza çıpanın bakır saç rengi .. :)

Mavidrama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
201
125
103
en son saç rengimi lorealin preference serisindeki mango rengine boyadım.ilk boyandığında renk biraz kızıla bakıyor bu renge pek fazla benzemiyor ve kolay akıyor.sizce feyza çıpanın saç rengini hangi boya ile elde edebilirim ve bakırlığını nasıl koruyabilirim :) $feyza_cipa_1.jpg $feyza_cipa_1.jpg

igora 8.77yle boyarsan sonuç birebir aynı oluyor ben denedim ama bakırlık çok yoğun olduğundan koleston perfect 8.34le cila yaptım biraz dorelik verdi,rengini korumaya gelince aynı tonda saçına cila yaparsan rengin daha uzun ömürlü olur,kolay gelsin:34:

igora marka boyaya güvenebilirmiyim peki ben hep loreal kullanıyorumda mesela neva color saçlarımı mafetmişti igora hiç denemedim daha önce birde cilayı nasıl yapıcam bilgim yok o konuda.tşşkler cevabın için :)

igora marka boyaya güvenebilirmiyim peki ben hep loreal kullanıyorumda mesela neva color saçlarımı mafetmişti igora hiç denemedim daha önce birde cilayı nasıl yapıcam bilgim yok o konuda.tşşkler cevabın için :)

igora henkelin boyası canım yani palette gibi ama daha kalitelisi mesela marketlerde satılmaz o yüzden ya kuaför malzemeleri satan yerlere,ya parfümerilere bakarsan bulabilirsin mesela ben yaşadığım yerde bulamadığımdan netten getirttim,cila olayınada gelince ben yine kk.dan okuduklarımla yaptım açılmış konular var canım onlar sana cila hakkında daha yrdımcı olacaktır umarım istediğin gibi olur:34:

umarım şimdi sipariş edicem sana güveniyorummm inşallah bakırlığı az değildir :)

Back