feysbukla ilgili

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
feysbuk konusunu nerde paylaşacağımı bilemedim.umarım buraya uymuştur:)feysbukla ilgili sorunlarınız kimseye söylemediğiniz sıkıntılarınız beklentileriniz oluyo mu??acaba çok mu takıyoruz feysbuku kafayı?ben kapatıyorum bazen açıyorum.çok güzel oyalaıyo insanı ama bazen de bi bakıyosun ki en yakının senin koyduğun fotoyla hiç ilgilenmemiş ama yedi kat yabancıya yazmış filan.ne garip bişey bu ya.ciddi alınıyo insan bazen:)anlatılmıyo da söylenmiyo da çocuk gibi.bi de ben işsizim şu an mesela herkes yazmış kocaman burda çalışıyorum diye.ya da ben gezmiyorum mesela bi yerleri .millet her gittiği yeri yazıyo.yazılmasında bişey yok ama abartıyolar.istanbula gittin mesela her gittiğin mahalleyi yazmak zorunda değilsin.biraz gösteriş seviliyo ,demekki diyorum gittiği yerde sıkılıyoki feysbukla çok uğraşıyo:))pf çok konuştum.fikri olan var mı bu konuda..?benim gibi düşünen..

feysbuk konusunu nerde paylaşacağımı bilemedim.umarım buraya uymuştur:)feysbukla ilgili sorunlarınız kimseye söylemediğiniz sıkıntılarınız beklentileriniz oluyo mu??acaba çok mu takıyoruz feysbuku kafayı?ben kapatıyorum bazen açıyorum.çok güzel oyalaıyo insanı ama bazen de bi bakıyosun ki en yakının senin koyduğun fotoyla hiç ilgilenmemiş ama yedi kat yabancıya yazmış filan.ne garip bişey bu ya.ciddi alınıyo insan bazen:)anlatılmıyo da söylenmiyo da çocuk gibi.bi de ben işsizim şu an mesela herkes yazmış kocaman burda çalışıyorum diye.ya da ben gezmiyorum mesela bi yerleri .millet her gittiği yeri yazıyo.yazılmasında bişey yok ama abartıyolar.istanbula gittin mesela her gittiğin mahalleyi yazmak zorunda değilsin.biraz gösteriş seviliyo ,demekki diyorum gittiği yerde sıkılıyoki feysbukla çok uğraşıyo:))pf çok konuştum.fikri olan var mı bu konuda..?benim gibi düşünen..

facebookla kimin ne sıkıntısı olurki:)
resim koyuyorsun beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez . bazıları da var ki koskoca kadın 40 yaşında özellikle mesaj atıyor beğen diye. sinir oluyorum sadece.
Bende yazdım çalıştığım yeri :) gittiğim yerleri falan..
Gösteriş sevmek değil bence paylaşmak istiyor paylaşıyor, okumak istemiyorsan eklemezsin olur biter..
benim fikrim biraz kıskançlıkmı yapmışsınız ne :37::37:

evet doğru söylüyosun :)öyle yapanlar var.güzel ve beğenilen biri olmasına rağmen hadi beğensene diyo.ben de hiç sevmiyorum öyle demeyi ve denmesini.eziklik o bence:)
o konuda da haklısın beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez :)doğru .ama bazışeyler oluyo hissediyosun yani.mesela sen biriyle sadece selamlaşıyosun ,diğeriyle çok samimisin.samimi olduğun haliyle orda da samimi oluyo senle.ama diğeriyle samimi değilsen senin güzel fotonu içinden beğense de ilgilenmez amann banane der.ya da videolar filan ilgilenmez.ben de yaparımbunu hatta.samimiyet de önemli tabi.
ama yer bildirimi konusunda katılmıyorum .ya hep ya hiç olmuyo.çok kişi yapıyo.zaten kapatıyorum feysbukumu arada bir bazı şeyler sıkıyor.dediğim gibi tamamen karşı dğeilim ben de yapabilirim.ama abartanlardan bahsettim.her dakka yapmak bana göre gereksiz.bi de şöyle düşünüyorum arasan açmazlar ya da nerde olduğunu söylemek istemez ama orda ilan ediyo.bilmiyorum ilginç geliyo bana işte herşeyin sınırı var diye düşündüğüm için..
hm kıskançlık gibi görmüş olabilrsin :)ama kesinlikle öyle dğeil.yani hissediyosun bazı şeyleri.seninle çok yakın arkadaş olup senle ilgili herhangi bişeyi(sadece foto değil) video vs ile hiç ilgilenmiyo .ama alakasız insanlarda bi bakıyosun onun yorumları ilgilenmiş yani.bilmiyorum garip geliyo bana:)herkesin tarzı tabi.anlatmak istedim ama her tarafa çekilebilir tabi bu olay..yanlış anlaşılmak da istemem.:28:

bi de yemek paylaşılmasını sevmiyorum .alan var alamayan var .ben etkilenmiyorum tabi ama ya biri kötü etkilenirse diye düşünüyorum.bilmiyorum ya hassas düşünüyo olabilirim.ama ince düşünmek gerekiyo bence bazen..:56:

Back