• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Fethullah Gülen’in öldürülüp klonlandığını düşünüyorum; Amerika böyle bir güce sahip"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
“Fethullah Gülen’in öldürülüp klonlandığını düşünüyorum; Amerika böyle bir güce sahip"
Paylaş Paylaş
Gürpınar: Bana ‘ekmek yediğin yere laf söyleme‘ şeklinde yorumlar geliyor...
page_fethullah-gulenin-oldurulup-klonlandigini-dusunuyorum-amerika-boyle-bir-guce-sahip34_813318310.jpg

inPaylaşın
Samanyolu Televizyonu'nda ve Türkçe Olimpiyatları'nda bir dönem sunuculuk yapan İkbal Gürpınar, Yeni Akit'e yaptığı açıklamada Fethullah Gülen'in öldürüldüğünü, yerine ona benzer birinin klonlandığını düşündüğünü ifade etti.

Yeni Akit gazetesinden Mehmet Özmen'e konuşan İkbal Gürpınar, "Fethullah Gülen’le hiç karşılaşmanız oldu mu? Sizce Fethullah Gülen kimdir?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır kendisi ile hiç karşılaşmadım. Fethullah Gülen’in öldürülüp yerine benzerinin klonlandığını düşünüyorum. Çünkü Amerika böyle bir teknolojik güce sahip. İnsanlar geçmişte böylesine aşkla bağlandıkları birinin şimdilerde böyle işler yapabileceğine inanmıyor. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Dolayısıyla böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum."

Gürpınar'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Şimdi bana ‘ekmek yediğin yere laf söyleme‘ şeklinde yorumlar geliyor. Ben onlardan kazandığımın çok daha fazlasını kendilerine yardım olarak geri iade ettim. Her toplantı da 3 trilyon para topluyordum. Anadolu yakasında bir restoranda yapılıyordu toplantılar. Genellikle zengin iş adamları ve eşleri geliyordu.

“Babamı tehdit ettiler”
Bakın ben size babamın bana anlattığı bir meseleyi aktarmak istiyorum. 17 aralık öncesi Zaman Gazetesi aboneliğini iptal ettirdiği zaman, işyerine Vergi Dairesi'nden bir adam gelip ‘Neden aboneliğinizi sonlandırdınız? Bak biz sizi kontrole gelmiyoruz, sizi hiç sıkmıyoruz. Tekrar Zaman aboneliğine devam edin’ deyip üstü kapalı tehdit ettiler. Sonrasında kıramayacağı kişiler devreye girip yeniden abone yaptırmışlar. Bu kez 17 Aralık sonrası yine aboneliği iptal ettirdiğinde Kırıkkale'deki ağabey olan bir pastahanenin sahibi "Hocam, iptal ettirmek şöyle dursun,daha çok abone olmalı,destek vermelisin" demiş. Babam ise ,artık yaşlandığını,gazetelerin hepsini okuma fırsatı olmadığını söyleyip reddetmiş. Görüyorsunuz şu yaptıklarını değil mi?

http://t24.com.tr/haber/fethullah-g...sunuyorum-amerika-boyle-bir-guce-sahip,321920

buna klonlama demeyelim de , kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi ve baktı ki emellerine ulaşamayacak gerçek yüzünü ortaya koydu desek daha doğru sanki
her ne kadar kendisine karşı net düşünceler içinde olamasamda henüz, F.G yıllar yıllar önce içimize sinmiş ve islamı yozlaştırmak adına çalışmalarda bulunmuş ve gayette başarılı olmuş olduğunu görmek çok net
ve eğer bu şekilde ise herşeyin doğrusunu bilen Rabbim ;
ÂLİ İMRÂN-54 tefsiri:KK66:

Yauw biz bunu nasıl düşünemedik. Ünlü düşünür ikbal gürpınar düşünmüş taşınmış bulmuş işte meselenin özünü. Teşekkürler ikbal teşekkürler sana...

Evde zaten yalnizim.Bazen bi buhran cokuyor cok kotu oluyorum.Iste o zaman bu kafa devreye girse bende depresyon falan kalmaz.

ikbal gürpınar iyice uçtu, halbuki piyasaya ilk girdiğinde normal sıradan bi sunucu gibiydi:KK53::KK53:

eee fetullahın kanalları kapanınca çark etmek zorunda kaldı, şimdi yandaş kanallara oynuyor:KK51:

ikbal gürpınar iyice uçtu, halbuki piyasaya ilk girdiğinde normal sıradan bi sunucu gibiydi:KK53::KK53:

eee fetullahın kanalları kapanınca çark etmek zorunda kaldı, şimdi yandaş kanallara oynuyor:KK51:

Hep ayrandan. Ayran bağımlılığı böyle bişey. Önce insanın algılarıyla oynar gerçeklikten uzaklaştırır, bir hayal dünyasına hapseder. Sonra yavaş yavaş içten içe çürütür. En son altın kafaya dikişle son bulur tedavi edilemeyen bağımlıların acısı.

İkbalim tutuklu gazetecileri de anlat bebeğim. Seviyoruz seni. İnşallah yakında güzel bi iş bulursun. Bir zamanlar trt göndermişti seni kanal 7lere düştün. Belki yine alır he? ;)

hangi kanaldadı ümreye gönderme falan yapıyordu, o programda kalktı galiba, sonra bi ara trt de gördüm bir daha da görmedim:KK53:

boş insanların boş sözlerı
allah kımseyı oksıjen ısrafı yapmasın subhaneke dinimiz amin.

hangi kanaldadı ümreye gönderme falan yapıyordu, o programda kalktı galiba, sonra bi ara trt de gördüm bir daha da görmedim:KK53:
Kana 7 yidi sanırım gözüme çarptı bir ara

Sahi bu ünlülere ne oluyor da saflarını bu kadar belli ediyorlar onda anlamış değilim
Tuğçe Kazaz Niran Ünsal İkbal Gürpınar hepsi aynı hepsi...

En son eşi bunu dövüyormuş işkence ediyormuş haberleriyle gündemdeydi

adamda karım beni ölümle tehdit ediyor demişti

hangisi doğru söylüyordu acep bunları duyunca bir ikilemde kaldım

Back