Fethullah Gülen'den Ekmel'e oy verin çağrısı

Ekmel bey e aciyorum kurban olarak onu sectiler kullaniyorlar bir de.yazik halbu ki sevimli birine benziyor ama lider tipi yok kilicdaroglu nun bi versiyonu

çok yazık değil mi birileri terbiyesizce hakaret ediyorlar.üstelik dost adı altında,ne yazık ki böyle bir başbakanımız var işte

Evet bu konuda maalesef yanlis yapiliyor. Yanlışa yanlış derim. Buyuklerimize saygi duymaliyiz tabiki de..

Tabii canim, yanlisa yanlis demek hic zor olur mu? Bakiniz: Erdogan... Cumhurbaskani adayi... Ne kadar da dogru bir secim di mi? Zaten simdiye kadar duydugumuz butun yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, rant, peskes olaylarinin bas kahramani Ekmel. O yuzden onun icin yanlis aday demek cok kolay, Erdogan her zaman pek yerinde bir secim...

Niye rahatsiz ediyor ki insanlari anlamadim. Ne guzel iste ne kadar cok insan oy verirse o kadar sansimiz artar ki takipcileri fethullahi dinleyecektir diye dusunuyorum. Yani desteklemeleri ekmel in onlarin himayesinde oldugunu gostermez

Fethullahcilarin Ekmel Beye oy vermesi kadar dogal birsey olamaz. Bunca yil beraber yurudukleri Erdoganla cok kotu kavgalilar, ters dustuler, menfaat catismasi yasadilar. Tabi ki Cumhurbaskani olup mutlu olmasin diye oy orani olarak en yakin adaya yonlendirelceklerdir oylarini. Diger adayda bir sans gorselerdi ona yonlendirirlerdi cemaatin oylarini, anlamak icin dahi olmaya filan gerek yok da, sirf laf dokundurabilmek icin umutsuz cabalar iste.. Sacma... Komik...

amann önceden de erdoğana verdiriyordu kötü olunca böyle oldu hiç birine vermicem hiç birini sevmiyorum ve çok mutluyum

Önce kendinize acıyın

Senin benle derdin ne bea? Devamli alintilayip duruyosun burda insanlari alintilayip laf sokmaya calisacagina konulara yorum yap biraz! Acik soyliyim senden hic haz almiyorm.karsi goruste oldgun icin degil bir konu tartsacak kapasite degilsin tek derdn laf sokmak.onun icn lutfen artk beni alintilamaa!!

ekmeleddin bir akademisyen, hayatında bir ufak belediye bile yönetmemiş idare etmemiş birinden, cumhurun başına geçip hayırlı iş yapmalarını beklemek saçma tabiki. bunu, onu çatı adayı yapanlar da biliyor. ama cemaatin amacı bence burda farklı. onlar, tayyip erdoğanın, başa geçmesini istemiyorlar. yoksa, her gün yazdıkları gibi yolsuzluk, para pul sıfırlama dertleri değil cemaatin. hiç olmadı böyle dertleri.

baktılar ki yolları ne zaman ayrıldı, o zaman tape'ler kasetler ortaya dökülüverdi. madem o kadar ülkeperver biri yapıydı da, neden 8 yıl gıkları çıkmadı!!
yani son 8 yıl mı dediler "aaa hükümette bunlar oluyor" hayır.

artık cemaat, cemaat gibi davranmıyor, siyasi bir parti, ideoloji gibi davranıyor.

bu da bunların sonunu getirebilir.

herkes istediği adayı desteklemekte özgür değil demek ki bu ülke de.

yani birileri birilerinin oy ver çağrısıyla oy kullanıyor

e herhalde e.ihsanoğlu'nu destekleyin diyecek.' tayyip'i destekleyin de beni burnumdan tutup türkiyeye getirsin ömrümn geri kalanını hapiste yargılanmayı bekleyerek gecireym' diyecek hali yok ya. bu ekmel bey olsun diye değil tayyip olmasın diye yapılmış bi çağrıdır. etme bulma dünyası sıra tayyip'e de gelicek

dün chp-mhp kanlı bıçaklıyken şimdi kan kardeş olmuşken bunada katılıyor musun menfeatçi....

Neden üstüne alindin hayirdir ?
Ayrıca bana menfaatçi demek senin haddin değil ne yazik ki .
Sizin halimiz bariz belli.
Dun ulkene don artik diye cagri yaptiginiz adamla haliniz belli

Son düzenleme:
ah be

hoca efendi!!!!!!

yapma beee yapma artık gerçekten yeter

sen kuran derslerinin iptali için
anayasa mahkemesine giden bi partiye oy çağrısı yapacaksın!!

ve arkandan gelecekler öylemi

bugüne kadar yaptıkların neydi ozaman

yoksa çok mu güzel oynadında bizler farkedemedik

EKMELEDDİN beye gelincede

hani filmler var ki ben izlemiyorum ancak anneler eltile vb.çok izliyor gittikçe bende mecburen denk geliyorum

habi şu PİS kopat diziler varya orda iğne falan yapıp adamı tamamen farklı konuşturup farklı düşüncelerde olmasını sağlıyolar ( ki izlediğimde çok saçma gelmişti )

Ekmeleddin beyede bu iğnelerden yaptıklarını düşünmeye başladım

aşırı derecede tutuk konuşuyor

bunun sebebi Türkçeyi çat pat biliyor olmasımı yoksa winapmı takılıyor !!!:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…