- Konu Sahibi menzil5453
-
Ya bu kadar da olmaz. Resmen Ekmeli ortaya ben attim ona verin diyor. Zaten cemaatin amacinin din olmadigi da ortaya cikmisti da neyse ya. Hic olmazsa bir agirligi vardi gittikçe batiyorlar. Bu işin sonu iyi değil.
Bundan 3-4 ay önce cemaat başbakanın montajli kasetini cikaracakmis demislerdi. Okul calkalaniyordu. Ne oldu cikardilar mi? Hic haberim yok o islerden
( Ayrica sozlerim uzerinden tartisma cikarmayin lutfen. Bu aralar yorum yapip çıkıyorum sadece )
Ekmel ilk aday gösterildiği an ben burada Fetonun adayı dediydim de itiraz ettilerdi.
hocam hocam deyip eteğine yüz sürdüğünüz günler geçtide feto mu oldu menfaatçi köpekler :)
hocam hocam deyip eteğine yüz sürdüğünüz günler geçtide feto mu oldu menfaatçi köpekler :)
Üslubunuz çok kötü.Ama ilk cümlenizde haklısınız.17 Aralık öncesi ben burada Gülen'i eleştirdiğimde din düşmanı oluyordum.Ne oldu da Feto oldu gözlerinde ?
Üslubunuz çok kötü.Ama ilk cümlenizde haklısınız.17 Aralık öncesi ben burada Gülen'i eleştirdiğimde din düşmanı oluyordum.Ne oldu da Feto oldu gözlerinde ?
E öyleydi zaten. Her sey gül gibi ortada.. ya ben gercekten Ekmele üzülüyorum. Gelmis 72 yaşına tonlarca hakaret isitiyor. Insan üzülür ne biliyim. Gerek yok. Bu yaşta siyaset hic akıl kârı değil zaten. Ama bir düzen var istedikleri gibi işliyor. . Sonu ne olacak bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?