Fethullah Gülen'den Ekmel'e oy verin çağrısı

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya
fethullah-gulen_9797.jpg

Fethullah Gülen, Cemaat olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vereceklerini açıkladı.

CHP ve MHP'nin Cemaat destekli Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na Fethullah Gülen'den bizzat destek geldi..

"İMAN-IEKMEL, İHSAN-I EKMEL"

Gülen, Herkul.org'da yayınlanan yeni sohbetinde "Her halimizde iman-ı ekmel, ihsan-ı ekmel" demeliyiz dedi.

İşte Gülen'in sohbetindeki o bölüm:

"Her hâlimizde, her tavrımızda, her davranışımızda, iman-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeli, hayatımızı bu atkılar arasında bir dantela gibi düzgün işlemeye bakmalıyız. Bunda çok defa tam başarılı olamayabiliriz. Bazen falsolar cereyan edebilir. Fakat o hâl bizi o doğru duygu ve doğru düşünceyi vird-i zebân etmeden alıkoymamalı. Düşsek, sürçsek bile yine kalktığımız zaman “el ihsan ve’l ihlas” demeliyiz."

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315372

Ya bu kadar da olmaz. Resmen Ekmeli ortaya ben attim ona verin diyor. Zaten cemaatin amacinin din olmadigi da ortaya cikmisti da neyse ya. Hic olmazsa bir agirligi vardi gittikçe batiyorlar. Bu işin sonu iyi değil.
Bundan 3-4 ay önce cemaat başbakanın montajli kasetini cikaracakmis demislerdi. Okul calkalaniyordu. Ne oldu cikardilar mi? Hic haberim yok o islerden :-)
( Ayrica sozlerim uzerinden tartisma cikarmayin lutfen. Bu aralar yorum yapip çıkıyorum sadece )

Ya bu kadar da olmaz. Resmen Ekmeli ortaya ben attim ona verin diyor. Zaten cemaatin amacinin din olmadigi da ortaya cikmisti da neyse ya. Hic olmazsa bir agirligi vardi gittikçe batiyorlar. Bu işin sonu iyi değil.
Bundan 3-4 ay önce cemaat başbakanın montajli kasetini cikaracakmis demislerdi. Okul calkalaniyordu. Ne oldu cikardilar mi? Hic haberim yok o islerden :-)
( Ayrica sozlerim uzerinden tartisma cikarmayin lutfen. Bu aralar yorum yapip çıkıyorum sadece )

Ekmel ilk aday gösterildiği an ben burada Fetonun adayı dediydim de itiraz ettilerdi. :ssz:

Ekmel ilk aday gösterildiği an ben burada Fetonun adayı dediydim de itiraz ettilerdi. :ssz:

E öyleydi zaten. Her sey gül gibi ortada.. ya ben gercekten Ekmele üzülüyorum. Gelmis 72 yaşına tonlarca hakaret isitiyor. Insan üzülür ne biliyim. Gerek yok. Bu yaşta siyaset hic akıl kârı değil zaten. Ama bir düzen var istedikleri gibi işliyor. . Sonu ne olacak bekliyoruz..

tabiiki oyle olacak...baska birsey beklemiyordukki supriz olmadi yani...

Ekmel'le de arayı bozarsa Demirtaş'a verin, onunla da arayı bozarsa işte o zaman yandık :27:

Üslubunuz çok kötü.Ama ilk cümlenizde haklısınız.17 Aralık öncesi ben burada Gülen'i eleştirdiğimde din düşmanı oluyordum.:51: Ne oldu da Feto oldu gözlerinde ? :24:

hee ne demişler 'öküz öldü ortaklık bitti.'

saygıdeğer hocaları tüü kaka oldu şimdi:37:

İmani ekmel ihsani ekmel :-) :-)
Ayh nasil guldum ne imani ne ihsani be adamin imandan adi gibi ihsandan haberi yok. Sorsan zaten cevabini almak icin gunlerce beklemek lazim:-) :-) :-)
Kimsenin bu adami onayladigi yok amac erdoganin karsisinda kim olursa olsun o da bu olsun:-)

Üslubunuz çok kötü.Ama ilk cümlenizde haklısınız.17 Aralık öncesi ben burada Gülen'i eleştirdiğimde din düşmanı oluyordum.:51: Ne oldu da Feto oldu gözlerinde ? :24:

aynen,birileri bir açıklama getirse keşke,cemaat devleti ele geçirecek dendiğinde itirazlar yükseliyordu ne oldu,şimdi her birime sızmışlar diye söyleniyorlar.demek ki bizler kadar ileri görüşlü değil devlet adamlarımız ve başbakanımız:ssz:

Bu adamı önceden de sevmezdim hala sevmiyorum..
Kimin adayı olduğu en başından belliydi zaten sol kesime yakışır bir aday mı ?
RTE'ye oy vermenin en iyi nedeni bence Gülenin Ekmelettini desteklemesi.

Din adamısın arkadaş çek elini eteğini şu siyasetten.

Hiç konuşmasaydın feto ya. Aday gösterilirken zaten belli her şey. Ama açık açık duymak iyice mide bulandırıyor.

E öyleydi zaten. Her sey gül gibi ortada.. ya ben gercekten Ekmele üzülüyorum. Gelmis 72 yaşına tonlarca hakaret isitiyor. Insan üzülür ne biliyim. Gerek yok. Bu yaşta siyaset hic akıl kârı değil zaten. Ama bir düzen var istedikleri gibi işliyor. . Sonu ne olacak bekliyoruz..

çok yazık değil mi birileri terbiyesizce hakaret ediyorlar.üstelik dost adı altında,ne yazık ki böyle bir başbakanımız var işte:30:

Back