Fethullah Gülen'den çirkin ifadeler

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
798
Fethullah Gülen'den çirkin ifadeler
1 Kasım genel seçimlerini değerlendiren Fethullan Gülen'in açıklamalarında çirkin ifadeler yer aldı.
Türkiye Cumhuriyeti devletine paralel bir ‘Cemaat Devleti’ oluşturulduğu ve bu örgütün devlet egemenliğini fiilen ele geçirmek için gizli faaliyet yürüttüğü tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü'nün Lideri Fethullah Gülen, 1 Kasım genel seçimlerini değerlendirdi.

GÜLEN'DEN ÇİRKİN İFADELER
Gülen'in 1 Kasım değerlendirmesinde "Kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar" gibi çirkin ifadeler yer aldı.

Fethullah Gülen'den çirkin ifadeler VİDEO

"KİTAPSIZLAR, SÜNNETSİZLER"
Fehullah Gülen'in açıklamalarından bir kısım;

"Cinayetin büyüklüğünü görüyor musunuz?!. Usul-ü din'i bilmeyen bu kitapsızlar, sünnetsizler, hadis bilmez nadanlar, Kur'an bilmez nadanlar, söyledikleri bir sözle hiç farkına varmadan kendilerine ait bir heyetin küfrüne sebebiyet veriyorlar, hafizanallah. Cenâb-ı Allah gözlerini açsın, kalblerine iman ilkâ buyursun, hakikate serfiraz kılsın, hidayet-i sübhaniyesiyle hidayet eylesin."
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=384928

şimdi bu adam dinden ahlaktan bahsedıyor cemaaate dımı
bı ınsan ıcın konusmalara bak :)
7 denız suyuyla abdets alsın tovbe etsın fakır fukara sevındırsın
ınsanlara nerdeyse dindiz demıs bu kendının ne kadar yoldan cıktıgını gosterıyor madem oyleydı zamanında nıye okadar destekledı yahu :)
hayır ölecek gıdecek günahıyla yazık...

Fetuhllahçı terör örgütü ne yahu yeni mi çıktı bu örgüt? :) Körler sağırlar birbirini ağırlar arkadaşlar..ampul kazandı ya şimdi araları düzelir bunların çıkarları artık örtüşür, dostlukları eskisi gibi devam eder

Hipnoz diye bir şey var cidden. Yani uyanıkken hipnozlu olmak, olsa olsa şu adamı baş tacı edip ne olduğu belirsizken Pensilvanya’da bir sarayda yaşatmak olsa gerek. Bir de şeye bayılıyorum. Erdoğan her konuşmasında bu adamın koordinatını veriyor ya.. Ama icraatta bir şey yok.

bir buna bişey yapamadı zaten

Fethullah Gülen ve AKP haberi okuyunca fıkra okumuş gibi beni bir gülme alıyor

Buradan Fetoya ve onu başımıza musalllat edenlere selam olsun, yiyin birbirinizi

Ne demis ben yine anladim. Biri ona hitap ettigi kesimin turkce konustugunu hatirlatsin..

fethullahci teror orgutu ne yahu?
belirgin silahli/fiziki saldirilari oldu mu bu grubun?
tabi canim olmazmi oldu dunyanin dort bir yanina turkceyi ogretip turk bayragi dalgalandirdilar terorun kose bucak dolastigi ulkelerde hizmet yaptilar. Salgin bulasici hastaliklarin kol gezdigi ulkelerde bayram nedir bilmeden kendilerinden odun vererek egitim gonullusu hizmet fedaisi oldular yetmez mi . ?

Veee milletten duygu sömürüsü ile paraları toplayıp yabancı devlette köpük partilerinde yediler birde dimi.. Yukarda bahsettiğinizi yapmış ve buna inanmış bir kesim olabilir onlar istisna ama fetocularin tavanı haindir tabanı mazlum .. Bir zamanlar iclerindeydim çok şukur Rabbime gözü kör olanlardan etmedi beni ..

ya zaten anlataya calistigim sey o zaten hepsini ayni kefeye koyanlara benim tavrim sadece

Yahu pess nasıl bir uslup buu nasıl kuran bilmez kitap bilmez diyebiliyor bu şaşkoloz herif bir ok kez dinledim cumhurbaşkanını adam öyle güzel kuran okuyor bu neresiyle dinledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…