- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Onceden hizmet hareketiydi simdi Akpden gizli devlet kademelerine coreklenmis teror örgütü. Yersenfethullahci teror orgutu ne yahu?
belirgin silahli/fiziki saldirilari oldu mu bu grubun?
Hipnoz diye bir şey var cidden. Yani uyanıkken hipnozlu olmak, olsa olsa şu adamı baş tacı edip ne olduğu belirsizken Pensilvanya’da bir sarayda yaşatmak olsa gerek. Bir de şeye bayılıyorum. Erdoğan her konuşmasında bu adamın koordinatını veriyor ya.. Ama icraatta bir şey yok.
tabi canim olmazmi oldu dunyanin dort bir yanina turkceyi ogretip turk bayragi dalgalandirdilar terorun kose bucak dolastigi ulkelerde hizmet yaptilar. Salgin bulasici hastaliklarin kol gezdigi ulkelerde bayram nedir bilmeden kendilerinden odun vererek egitim gonullusu hizmet fedaisi oldular yetmez mi . ?fethullahci teror orgutu ne yahu?
Devletin gizli belgelerini yayınlamak da bir terör olayıdır illa silah alıp daga çikmak gerekmiyor terör örgütü olmak icinfethullahci teror orgutu ne yahu?
Veee milletten duygu sömürüsü ile paraları toplayıp yabancı devlette köpük partilerinde yediler birde dimi.. Yukarda bahsettiğinizi yapmış ve buna inanmış bir kesim olabilir onlar istisna ama fetocularin tavanı haindir tabanı mazlum .. Bir zamanlar iclerindeydim çok şukur Rabbime gözü kör olanlardan etmedi beni ..tabi canim olmazmi oldu dunyanin dort bir yanina turkceyi ogretip turk bayragi dalgalandirdilar terorun kose bucak dolastigi ulkelerde hizmet yaptilar. Salgin bulasici hastaliklarin kol gezdigi ulkelerde bayram nedir bilmeden kendilerinden odun vererek egitim gonullusu hizmet fedaisi oldular yetmez mi . ?
ya zaten anlataya calistigim sey o zaten hepsini ayni kefeye koyanlara benim tavrim sadeceVeee milletten duygu sömürüsü ile paraları toplayıp yabancı devlette köpük partilerinde yediler birde dimi.. Yukarda bahsettiğinizi yapmış ve buna inanmış bir kesim olabilir onlar istisna ama fetocularin tavanı haindir tabanı mazlum .. Bir zamanlar iclerindeydim çok şukur Rabbime gözü kör olanlardan etmedi beni ..
Usul-ü din
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?