S scarpion Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 48 0 28 Ocak 2009 Konu Sahibi scarpion #1 yakın bi zamanda ameliyata gün almak icin randevu aldım ama 2. ameliyatım olacagı icin korkuyorum fethi beye amliyat olan varmı acaba??
yakın bi zamanda ameliyata gün almak icin randevu aldım ama 2. ameliyatım olacagı icin korkuyorum fethi beye amliyat olan varmı acaba??
M masummasal Ziyaretçi 28 Ocak 2009 Konu Sahibi scarpion #2 scarpion .!.: yakın bi zamanda ameliyata gün almak icin randevu aldım ama 2. ameliyatım olacagı icin korkuyorum fethi beye amliyat olan varmı acaba?? Genişletmek için tıkla... cnm Fethi Orak'ın burunlarıyla ilgili bi fikrim yok ama Yakup Avşar'la görüştünmü? iki arkadaşım burun ameliyatı oldu ona ve sonuçları harika,bi tanesi olalı dört yıl olacak,çok doğal ve muntazam burunları vara.s.
scarpion .!.: yakın bi zamanda ameliyata gün almak icin randevu aldım ama 2. ameliyatım olacagı icin korkuyorum fethi beye amliyat olan varmı acaba?? Genişletmek için tıkla... cnm Fethi Orak'ın burunlarıyla ilgili bi fikrim yok ama Yakup Avşar'la görüştünmü? iki arkadaşım burun ameliyatı oldu ona ve sonuçları harika,bi tanesi olalı dört yıl olacak,çok doğal ve muntazam burunları vara.s.