- 28 Haziran 2023
- 50
- 38
- 23
-
- Konu Sahibi meraltaskin132
Teşekkür ederim bizim beyinde sıvı görüldü o yüzden mr istedi doktorFetal eko yaptırmıştım, eğitim araştırma hastanesinde ama mr bilmiyorum. Biz fetal eko için birkaç gün öncesinden randevu almıştık
Teşekkür ederim bizim beyinde sıvı görüldü o yüzden mr istedi doktor
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba maalesef iyi haberler alamadım beynide beyinciğide gelişmemiş.Gebeliği sonlandır dedi doktorumÇok geçmiş olsun, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba maalesef iyi haberler alamadım beynide beyinciğide gelişmemiş.Gebeliği sonlandır dedi doktorum
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın.Hayır sonlandırmadım 34.haftadayım.Sizde ne sorun var acaba?Gebeliği sonlandırdınız mı acaba , benimde aynı sorunlarım var şuan da
Meral hanım merhaba, bende aynı durum söz konusu 22 haftalik hamileyim. Bebeğimin arka beyincigi gelismemis ve collus collosum ince ve kısa görünüyor. 2. Kez fetal mr çekilecek. Gebeliği sonlandirmami onerecekler gidiş hat ne yazık ki onu gösteriyor. Siz doğum yaptınız mı? Bebeğiniz sağlıklı mı? Nasıl? Nolur cevap verin 1 haftam kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın.Hayır sonlandırmadım 34.haftadayım.Sizde ne sorun var acaba?
Siz ne yaptınız acaba?Gebeliği sonlandırdınız mı acaba , benimde aynı sorunlarım var şuan da
Çok gecmis olsun. Meral hanimin son mesajlarina bakarsaniz saglikli bicimde dogum yapmis bebegi saglikliymisMeral hanım merhaba, bende aynı durum söz konusu 22 haftalik hamileyim. Bebeğimin arka beyincigi gelismemis ve collus collosum ince ve kısa görünüyor. 2. Kez fetal mr çekilecek. Gebeliği sonlandirmami onerecekler gidiş hat ne yazık ki onu gösteriyor. Siz doğum yaptınız mı? Bebeğiniz sağlıklı mı? Nasıl? Nolur cevap verin 1 haftam kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Son mesajlarına baktim ama öyle birsey görmedim. En sonÇok gecmis olsun. Meral hanimin son mesajlarina bakarsaniz saglikli bicimde dogum yapmis bebegi saglikliymis
En son 4 Kasım 2023 de yazmış. Sıvı iyice genişlemiş şeklinde. Siz nerede okudunuz başka mesajını acaba. Profiline girdim hepsini okudum neredeyseÇok gecmis olsun. Meral hanimin son mesajlarina bakarsaniz saglikli bicimde dogum yapmis bebegi saglikliymis
Son mesajlarına baktim ama öyle birsey görmedim. En son
En son 4 Kasım 2023 de yazmış. Sıvı iyice genişlemiş şeklinde. Siz nerede okudunuz başka mesajını acaba. Profiline girdim hepsini okudum neredeyse