Fetal MRa giren var mı ?

meraltaskin132

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
50
38
23
Arkadaşlar merhaba bebeğimin beyninde sıvı birikmesi sebebiyle bursa yüksek ihtisas hastanesi perinatolojiye sevk edildim.Yarın bilecikten bursaya gidicem maddi imkanım olursa.Yalnız bir beyin cerrahisi ile bu konu hakkında konuştum bana fetal mr çektir 3 tesla sonucu ile bana ulaş dedi.Bu hastaneye daha önce giden var mı ? Bu hastanede fetal mr olup olmadığını nasıl öğrenicem ? Birde sonuç ne zaman çıkıyor acaba yakın zamanda yaptıran varsa bilgi verebilir mi ?

Fetal eko yaptırmıştım, eğitim araştırma hastanesinde ama mr bilmiyorum. Biz fetal eko için birkaç gün öncesinden randevu almıştık

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın.Hayır sonlandırmadım 34.haftadayım.Sizde ne sorun var acaba?
Meral hanım merhaba, bende aynı durum söz konusu 22 haftalik hamileyim. Bebeğimin arka beyincigi gelismemis ve collus collosum ince ve kısa görünüyor. 2. Kez fetal mr çekilecek. Gebeliği sonlandirmami onerecekler gidiş hat ne yazık ki onu gösteriyor. Siz doğum yaptınız mı? Bebeğiniz sağlıklı mı? Nasıl? Nolur cevap verin 1 haftam kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Meral hanım merhaba, bende aynı durum söz konusu 22 haftalik hamileyim. Bebeğimin arka beyincigi gelismemis ve collus collosum ince ve kısa görünüyor. 2. Kez fetal mr çekilecek. Gebeliği sonlandirmami onerecekler gidiş hat ne yazık ki onu gösteriyor. Siz doğum yaptınız mı? Bebeğiniz sağlıklı mı? Nasıl? Nolur cevap verin 1 haftam kaldı. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Çok gecmis olsun. Meral hanimin son mesajlarina bakarsaniz saglikli bicimde dogum yapmis bebegi saglikliymis

Çok gecmis olsun. Meral hanimin son mesajlarina bakarsaniz saglikli bicimde dogum yapmis bebegi saglikliymis
Son mesajlarına baktim ama öyle birsey görmedim. En son
En son 4 Kasım 2023 de yazmış. Sıvı iyice genişlemiş şeklinde. Siz nerede okudunuz başka mesajını acaba. Profiline girdim hepsini okudum neredeyse

Son mesajlarına baktim ama öyle birsey görmedim. En son

En son 4 Kasım 2023 de yazmış. Sıvı iyice genişlemiş şeklinde. Siz nerede okudunuz başka mesajını acaba. Profiline girdim hepsini okudum neredeyse

Eklentiler

• Screenshot_20240125_191707_Chrome.jpg
    Screenshot_20240125_191707_Chrome.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 293
Teşekkür ederim simdi farkettim. İnanın resmen beynim durdu. O kadar ağladım ki bugün. Bebeğim bile hareket etmiyor resmen karnım aşağı düştü stres ve üzüntüden. Algıladım kapandı beynim durdu. Sürekli sonlandirma diyip duruyorlar resmen delirmek üzereyim. Çok sagolun. Umarım bende doğru kararı verebilirim. Tekrar mr çekilecek.

X