Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldamı vermiştiniz kanı, birde panaroma dediğiniz natera mı??ben geçtigimiz hafta panaromaya verdim kan. normal testlerden çok az fazla, bi hemsire işyerime gelip iki tüp kanımı aldı çok profesyoneldi, herşeyi anlattı, dhl kargo kodunu verdi ve test amerikaya varana kadar takip ettim. veritabani ve güvenilirlik olarak dünyanın en iyisi firma zaten. sonuc bekiyorum 5 gün oldu daha ama bence en gec cuma gelcek. genel olarak memnunum kaliteli bi firma oldugunu her adımda hissettiriyor, mesela mesai saatlerini sordum mail attım hemen dönüş yaptılar falan. inşallah sonuclarım da saglıklı gelir insallah
sonuc beklemek cok gergin
nateranın nipt testinin adı panaroma , 3 çeşit test var biri sadece trizomi 21,18,13 biri biraz daha genişi bi de en geniş paket var baya herseylere bakıyolar. ankaradayım ama istanbulda da yeri vardır ankaradaki aracı firmanın adı DONEGENİstanbuldamı vermiştiniz kanı, birde panaroma dediğiniz natera mı??
İstanbuldamı vermiştiniz kanı, birde panaroma dediğiniz natera mı??
Çok teşekkür ederimnateranın nipt testinin adı panaroma , 3 çeşit test var biri sadece trizomi 21,18,13 biri biraz daha genişi bi de en geniş paket var baya herseylere bakıyolar. ankaradayım ama istanbulda da yeri vardır ankaradaki aracı firmanın adı DONEGEN
Memnun kaldınız mıBen veritasa yaptırdım 1 hafta sonra geldi sonuçlar
Merhaba veristasta yaptırdım geçen hafta salı verdim cumartesi çıkmıştı hemenArkadaşlar 2 firma arasında kararsız kaldım Veritas ve panorama netera buralarda fetal yaptıran oldu mu acaba deneyiminiz var mıdır
Evet , bir kaç doktora gösterdim sonuçları hatta hepsi yeterli demişti.Memnun kaldınız mı
Kargo takip numarası verdiler mi? Birde kaç tüp kan aldılar?Ben veritasa yaptırdım 1 hafta sonra geldi sonuçlar
Evet verdiler tek tüp alındıKargo takip numarası verdiler mi? Birde kaç tüp kan aldılar?