Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fetal DNA pozitif
- Konu Sahibi iremg35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testi tekrarlamıyorlar mı. Genelde böyle durumlarda testi ücretsiz tekrarlarlar.Kızlar fetal DNA testim pozitif geldi fakat fetal fraction oranı %3 , 4 üstü olunca daha kesin sonuç veriyormuş böyle olup bebeği sağlıkla doğan var mı acaba
Anladım umarım sağlıkla alırnız kucağınızaTekrarlamıyo amniyosentez istiyo onu da ben istemiyorum riskli olduğu için
- 4 Ocak 2025
- 2
- 0
- 1
- 24
Merhaba ikili tarama testim temiz çıktı bugüne kadar ultrasonda hiç bir terslik çıkmadı ama 22. Haftada fetal dna yapmak istedim yüksek riskli çıktı ama doktorlar ultrasonda da bir terslik görmüyor. Hangisine inanmayalım aşırı huzursuzum ve şu an 30. Haftadayım aynı durumu yaşayan var mı?Kızlar fetal DNA testim pozitif geldi fakat fetal fraction oranı %3 , 4 üstü olunca daha kesin sonuç veriyormuş böyle olup bebeği sağlıkla doğan var mı acaba
- 26 Ekim 2021
- 2.294
- 1.134
- 83
Saglikli olacagina inan hicbiri kesin sonuç degil. Surecin cogunu atlatmissin zaten saglikla kucagina alirsin insallahMerhaba ikili tarama testim temiz çıktı bugüne kadar ultrasonda hiç bir terslik çıkmadı ama 22. Haftada fetal dna yapmak istedim yüksek riskli çıktı ama doktorlar ultrasonda da bir terslik görmüyor. Hangisine inanmayalım aşırı huzursuzum ve şu an 30. Haftadayım aynı durumu yaşayan var mı?
- 4 Ocak 2025
- 2
- 0
- 1
- 24
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ama yine de belirsizlik bitiriyor insanıSaglikli olacagina inan hicbiri kesin sonuç degil. Surecin cogunu atlatmissin zaten saglikla kucagina alirsin insallah
Fetal DNA yanılma payı yok diyorlar ama inşallah yaniliyordur ikimizde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Doğunca bana haber eder misiniz sonucuMerhaba ikili tarama testim temiz çıktı bugüne kadar ultrasonda hiç bir terslik çıkmadı ama 22. Haftada fetal dna yapmak istedim yüksek riskli çıktı ama doktorlar ultrasonda da bir terslik görmüyor. Hangisine inanmayalım aşırı huzursuzum ve şu an 30. Haftadayım aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba ben de fetal dna testi verdim ultrasonda bir problem yoktu ikili ve uclu tarama yapmak yerine test yaptiralim diye tavsiye etmisti doktorum. Test sonucunda x y kromozom anomalisi olarak 45×0 46xy mozaik pattern goruldu. 14+3 haftadayim. Cinsiyeti tam goremiyoruz ultrasonda ama muhtemelen kiz diyor doktor. Boyle bir durum yasayan var mi? Bir de raporda cinsiyet anomalilerinde yanlış pozitif verme olasılığı yüksektir diye belirtiyor. Bir de zaten fetal fraksiyon oranı %4 çıkmış 12. Haftada vermeme rağmen. O yüzden amniyosenteze yönlendirdi doktorum.
Aslında 45× 46xy görüldüğü halde cinsiyeti kız olarak doğan var mı acaba diye sormak istiyorum
Aslında 45× 46xy görüldüğü halde cinsiyeti kız olarak doğan var mı acaba diye sormak istiyorum