Feshane Ramazan Etkinlikleri Başladı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.059
30.539
1.123
61
Konya
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğünce, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde Düzenlenen 'Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri' Başladı.

Cam filmi ile meraklı gözlerden kurtulun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğünce, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ''Binbir İstanbul Uluslararası Feshane Ramazan Etkinlikleri'' başladı.
Karagöz-Hacivat, kukla gösterileri, Ramazan Dede'den Masallar, İstanbul Yarışıyor, Keloğlan, İbiş, Nasrettin Hoca gibi gösterilerin gerçekleştirileceği etkinlikler kapsamında her akşam mehter konseri düzenlenecek.

Ramazan ayı boyunca Türk Sanat ve Tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinin konser vereceği etkinlikler çerçevesinde, 15 Eylül Cumartesi günü Sami Yusuf sahne alacak

gecen ramazan cok güzel unutulmaz bir gün geçirmiştim bakalım bu sene nasıl olucak..

Arkadaşlar bu şenliklere gidenleriniz bilgi verebilirmi...
Bu yıl kızımızı götürmek istiyoruz çocuk şenlikleri için.Telefon açıp sordum ama bayan hiç bişey bilmiyo doğru düzgün cvp bile veremedi.
Çocuğa uygun bildiğiniz en iyi şenlik yeri neresi ???

Ben geçen haftasonu gittim.
İçinde lunapark olduğundan çocuklar çok mutluydu.
Ama inanılma kalabalık yani bildğiniz gibi değil çoook kalabalık.
Biz de ahtapot denilen o şeye binmek istedik abartısız 35 dk sıra bekledik.

Şenlik alanına gelirsek karagöz hacivar eğlencesi var..
Hanedan kayığı ile 20 dk gezi yaptırılıyor.
Ivır zıvırların olduğu tezgahlar var.
Biz 19'da gittik eve 2 'De geldik :)
O gün feshane ekibinin türkü günüydü muhteşem bir konser verdiler.
hergün veriyorlarmış zaten..
Özetle güzeldi.. çocuk da o hengame de yorulur iyi olur :)
Çimlere uzanmak için yanınıza pratik birşey alırsanız rahat edersiniz bu arada.

Anladım çok teşekkürler bilgiler için. opuyorumnanaktan
Pazar günümü gitmiştiniz siz...
Hafta sonu için hacivat karagöz,kuklalar,çocuk tiyatroları falan filan bir sürü şey yazmışlar ama aradığımda yok dendi.sadece konserlerden falan bahsedildi.
Gitmişken çok eğlenceli bir yer olsun istiyorum.
Ayrıca iftar orada açılıyor dimi hiç bilmediğim için uzaktanda gidicez bilgili gitmek istiyorum:..

Biz cumartesi gittik.
Çocuk tiyatrosu da vardı bizim gittiğimiz gün ama sanırım 17 civarındaymış dağılıyorlardı biz gittiğimizde..
Hacivat karagöz vardı yani kadın niye yok diyor anlamış değilim. hepsi aynı anda olmuyor demek istedi galiba..
Çok eğlenceli derken kişiden kişiye değişir ama bir şekilde geçiyor gece..
yer içerken lunaparkda konserde geçiyor vakit.
çocuk da sıkılmaz sanmıyorum.
İnsanlar sahuru da orada yapıyormuş..
Etkinlikler 1 e kadar falan devam ediyor zaten.
Çok mu uzaktan geliyorsunuz arabayla gelmeyi tavsiye etmiyorlar yer sorunu yüzünden.
metrobüsü tavsiye ederim..
ayvansaray durağından 10 dk yürümek kafii..

Kartal tarafından geçicez oraya.
Arabalı düşünüyorduk ama sorun oluyorsa erken gidip biraz erken dönmek gerekecek ozaman...
Bir kere gidip görmeye değer ...
Çok saol cvpların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…