nilmil Nirvana Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2009 2.544 4.415 658 34 Çanakkale 20 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmil #1 arkadaşlar kadıköy ilçesine bağlı Ferudun Tümer Anaokulu hakkında bilenlerden yorumlarını alabilir miyim lütfen?eğitim sistemi ve öğretmenleri nasıldır?bilenler tavsiye edebilirler mi?teşekkür ederim.
arkadaşlar kadıköy ilçesine bağlı Ferudun Tümer Anaokulu hakkında bilenlerden yorumlarını alabilir miyim lütfen?eğitim sistemi ve öğretmenleri nasıldır?bilenler tavsiye edebilirler mi?teşekkür ederim.
mulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 114 0 46 İstanbul 1 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmil #2 nilmil .!.: (null) Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzun bir süre olmuş bilgi toplayabildiniz mi?Bende yavrumu kayıt ettirdim bu okula ama merak içerisindeyim ilgi,eğitim nasıl diye...
nilmil .!.: (null) Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzun bir süre olmuş bilgi toplayabildiniz mi?Bende yavrumu kayıt ettirdim bu okula ama merak içerisindeyim ilgi,eğitim nasıl diye...
nilmil Nirvana Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2009 2.544 4.415 658 34 Çanakkale 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilmil #3 evet arkadaşım.biz şuanda gayet iyi gidiyoruz.yeğenim Elif öğretmende.hem öğretmenini hem arkadaşlarını çok seviyor.umarım sizinkide iyidir.
evet arkadaşım.biz şuanda gayet iyi gidiyoruz.yeğenim Elif öğretmende.hem öğretmenini hem arkadaşlarını çok seviyor.umarım sizinkide iyidir.