- 2 Temmuz 2019
- 44
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi ALARA HAKTAN
Fertillife hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz acaba fatih öğüç beyden felan ve nekadar mal oldu tüp bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fertillife hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz acaba fatih öğüç beyden felan ve nekadar mal oldu tüp bebek
ben fertillife da 2 kez tüp bebek denemesi yaptım , birinci denememde ne yazık ki olmadı surecı cok zor atlattım hemsırelerın ve doktor fatıh beyın destegıyle tum ekıbın bana gosterdıgı ılgıylen ıkıncı tedavıye hıc şansım olmadıgını dusundugum halde basladım şuan onlara guvenıp ınandıgım ıcın cok sanslı hıssedıyorum kızımı kucagıma aldım allah ısteyen herkese nasıp etsın benım tedavım ılaclar dısında ilk denememde 7500 liraydı ıkıncı denememde bazı ekstra mıcrochıp felan kullanıldıgı ıcın ucretı arttı ama değdi..
evet bır ılac hem esıme hem bana yazılmıstı onu surklı kullanmamız soylendı esım bır kutudan sonra kullanmayı bırakmıstıGöZünüzaydın bende bu ay gideceğim peki öncesinde size yaa eşinize bir ilaç kullanmanızı istedilermi.Ben ilk defa Gideceğim bir öneriniz varmı
Merhaba. Bildiğim kadarı ile fertillife ta fatih bey yok artik. Yanı haftada bir gün geliyormuş. Mesut köşe diye bir doktor vardı ama o da ayrılmış ordan bildiğim kadarıyla. Sosyal medyadan gördüm bu haberi de, doğruluk payından tam emin değilim. Ben martta görüşmeye gitmiştim mesut bey vardı O zaman. Ama ben tercihimi eskişehir acıbadem den yana kullandım.Arkadaşlar merhaba fertilife Fatih Oguc te tup bebek yaptıran yok mu son zamanlarda
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben Acibademde yaptırdım sonucun negatif oldu o yuzden yeni bir yer arayışına girdim.Merhaba. Bildiğim kadarı ile fertillife ta fatih bey yok artik. Yanı haftada bir gün geliyormuş. Mesut köşe diye bir doktor vardı ama o da ayrılmış ordan bildiğim kadarıyla. Sosyal medyadan gördüm bu haberi de, doğruluk payından tam emin değilim. Ben martta görüşmeye gitmiştim mesut bey vardı O zaman. Ama ben tercihimi eskişehir acıbadem den yana kullandım.
Kolaylıklar diliyorum o zaman siz afyonu arayıp bi iletişime geçin son durum hakkında kesin bilgi edinmiş olursunuzCevabınız için çok teşekkür ederim. Ben Acibademde yaptırdım sonucun negatif oldu o yuzden yeni bir yer arayışına girdim.
Bir bilgim yok canım sadece ayrıldığını duydum ama onuda sosyal medyadan gördüm.Mesut Köse nereye geçmiş bilginiz var mı