- 22 Mart 2022
- 58
- 19
- 34
-
- Konu Sahibi mavimavi8390
Bende bu ay seval hocaya gidiyorum sürecinizde ki gelişmeler neler ilk defa tüp bebek tedavisine başlicam siz memnunmusunuzFertijin Seval Taşdemir hocada tedavi görenler var mı?
Bende iki negatif sonuç almıştım çok şükür 3. De tuttu. Ama önerdikleri hiçbir şeyi borşvermedik. Tabi sabır ve nasip işi arkadaşlarında dediği gibiBen orada iki defa negatif aldim. Embiryolarda a kalite cok iyiydi ama tutmadi. Nasip sizin olur belki. Kismette varsa oluyor.
Bizde dedikleri herşeyi yaptık ama olmadı. Bilimselliği kanıtlanmamış ekstra lenfosit prp bir çok şeylerin gereksiz ve masraf olduğunuda gördüm. Arkadaşımda orada negatif aldı. İlgililer ama başarı olarak olumsuz bakıyorum. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.Bende iki negatif sonuç almıştım çok şükür 3. De tuttu. Ama önerdikleri hiçbir şeyi borşvermedik. Tabi sabır ve nasip işi arkadaşlarında dediği gibi
Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah bizde arkadaş tavsiyesiyle gitmiştik.Bizde dedikleri herşeyi yaptık ama olmadı. Bilimselliği kanıtlanmamış ekstra lenfosit prp bir çok şeylerin gereksiz ve masraf olduğunuda gördüm. Arkadaşımda orada negatif aldı. İlgililer ama başarı olarak olumsuz bakıyorum. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.