Fertijin Seval Taşdemir tedavi görenler

Benim 2 olumsuz denemem var. 3.denememi seval hocaya başladım opu oldum.Sureci bekliyoruz şuanda. Ne güzel olumlu bi sonuç almissiniz

6. gündü canım doktorumuz aynıymış :) bende seval hanıma gidiyorum ilk deneme olayıda şöyle, aslında bende biraz olumsuza hazırdım ilk denemede tutmayabilir diye.. ama nasip kısmet çok şükür şansımız varmış siz hangi aşamadasınız umarım he rşey yolundadır

Ben orada iki defa negatif aldim. Embiryolarda a kalite cok iyiydi ama tutmadi. Nasip sizin olur belki. Kismette varsa oluyor.

Biraz nasip kısmet tabiki önce Allah bilir doktorlar sadece bir vesile bence. Neyseki çok şükür ki önce Allah'ın izniyle sonra da doktorumun iyi olması sebebiyle güzel yavrum şimdi neredeyse 6 aylık oldu bile :)))

Bende iki negatif sonuç almıştım çok şükür 3. De tuttu. Ama önerdikleri hiçbir şeyi borşvermedik. Tabi sabır ve nasip işi arkadaşlarında dediği gibi 🙏
Bizde dedikleri herşeyi yaptık ama olmadı. Bilimselliği kanıtlanmamış ekstra lenfosit prp bir çok şeylerin gereksiz ve masraf olduğunuda gördüm. Arkadaşımda orada negatif aldı. İlgililer ama başarı olarak olumsuz bakıyorum. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.

Bizde dedikleri herşeyi yaptık ama olmadı. Bilimselliği kanıtlanmamış ekstra lenfosit prp bir çok şeylerin gereksiz ve masraf olduğunuda gördüm. Arkadaşımda orada negatif aldı. İlgililer ama başarı olarak olumsuz bakıyorum. Hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim.
Teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah bizde arkadaş tavsiyesiyle gitmiştik.

X