Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizim doktorumuz değilde sağlık ocağındaki ebe vermişti 5 aylık falandı o dönem kızım,kan sayımı yapılmadan ezbere verildi yani o yüzden ben kullanmadım.zaten bebeğinin boy kilo gelişimi ve üşüme durumuna göre sen anlarsın ihtiyacı olup olmadığını.
canım demir sadece kansızlık için değil kemik gelişimi ve zeka gelişimi içinde çok önemli onun için bence vermelisin ama kabızlık yapabiliyor birde ben 5. ayda başladım sanırım 4 erken ama doktora danış istersen
kan sayımı yapılmadan ezbere verilen kan ilacı kadar saçma bir şey olamaz.maalesef bunu sağlık ocakları ve bazı doktorlar yapıyor.neymiş efendim tedbir amaçlıymış.biliyorsunuz ki demirin vücutta fazlası da çok zararlı ve neticede verilen bir ilaç. bu konuda doktorum beni uyardı.bu ilacın ayrıca bir çok yan etkisi var.en önemlisi de kabızlık.bize de sağlık ocağında hemen 4.ayda verdiler fakat ben doktorumu dinleyerek vermedim.6.ayda kan sayımı yapıldı Allahtan ezbere vermemişim değerler gayet normal çıktı.ve şuan zaten ek gıdadan demir ihtiyacını fazlasıyla alıyor.kan değerlerimiz hiç bu ilacı kullanmamamıza rağmen çok iyi bence ezbere kullanmayın.