Çocuk Hastalıkları Ferro sanol şurup

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Merhaba arkadaşlar oğlum 13 aylık şuan kansızlık ve demir eksikliği varmış doktor Ferro sanol şurup verdi iğrenç bir tadı var benim bile midem bulandı oğlum yaklaşık 1 haftadır içiyor huysuz bir çocuk öldü bugün uyandığından beri 3. Kez çiş değiştirdim yeşil renkte korktum zaten egzemasi olan bir bebek bugün daha da artmış napmam gerekiyo bilgisi olan var mı acil

Benim kızım da 13 aylık demir eksikliği var biz ferrum damla kullanıyoruz. İdrar rengini huysuzluğunu vs etkilemedi yalnızca kaka rengini değiştirdi. İlaçtan bağımsız bir durum olabilir belki idrar yolu enfeksiyonu gibi. Bir doktora götürün bence

Doktor idrar kan herşeye baktı da verdi ilacı

Doktor idrar kan herşeye baktı da verdi ilacı
Öyleyse tekrar gidip ilaçtan sonra böyle olduğunu anlatmanız lazım. Kendisi görmeden ilaç etkisi mi başka bir enfeksiyon mu doktor olmayan kimse bilemez sonuçta. İlaç böyle bir şeye sebep olmuşsa da başka bir marka veya doz verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…