aybuke07 İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 6.614 95 363 Antalya 31 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi esmasalim #21 bisiklet .!.: Damlayı nasıl veriyorsunuz ben 5+4 olmak üzere 9 damlayı kaşığa damlatarak veriyorum iki defada.Ve bu damladan nefret ediyorum.kızım içmek istemiyor neredeyse bütün kıyafetlerimizde lekesi var Genişletmek için tıkla... biz günde 1 defa veriyorduk, kilosuna göre damla sayısı ayarlanıyordu. evet benim kızın da bütün badileri demir lekesi ve asla çıkmıyor.
bisiklet .!.: Damlayı nasıl veriyorsunuz ben 5+4 olmak üzere 9 damlayı kaşığa damlatarak veriyorum iki defada.Ve bu damladan nefret ediyorum.kızım içmek istemiyor neredeyse bütün kıyafetlerimizde lekesi var Genişletmek için tıkla... biz günde 1 defa veriyorduk, kilosuna göre damla sayısı ayarlanıyordu. evet benim kızın da bütün badileri demir lekesi ve asla çıkmıyor.
H herseyduzelirmi Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 3.356 2.255 173 Ankara 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esmasalim #22 kızlar kan damlasının lekesi aspirin leke çıkarıcıyla çıkıyor
A aysini Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2012 51 1 48 Ankara 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esmasalim #23 Demir ilaçları dişleri karartıyor. Bebek küçükse dişler diş temizleme mendilleri ilesilinebilir, biraz büyükse fırçalanmalı. Doktorumuz özellikle uyardı...
Demir ilaçları dişleri karartıyor. Bebek küçükse dişler diş temizleme mendilleri ilesilinebilir, biraz büyükse fırçalanmalı. Doktorumuz özellikle uyardı...