Bebek Beslenmesi Ferro Sanol demir ilacını'nın bazılarını sağlık bakanlığı toplatıyormuş.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sebnemyesim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2
0
16
Adana
Merhaba,
Kızım dün itibari ile 10. ayını doldurdu. Bayramda ATV haberde Ferro Sanol demir ilacının Şubat 2016 son kullanma tarihli olanları kanser yapıyor gerekçesiyle sağlık bakanlığının toplattırdığını söylediler. Duyunca şok oldum. Zaten ilk sağlık ocağında verdiler. Kızım için 5. aydan itibaren hep kullandık. Haberi duyunca hemen şişeyi çöpe attım.
Konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Ve açıkçası kızımın sağlığını etkilemeyen nasıl bir demir ilacı vereceğimi de bilmiyorum.

Çocuklarınız için verdiğiniz başka demir ilacı var mı??
Değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

bendede malesef ekim 2016 son kullanma tarihli ferro sanol vardı,dün görünce şok oldum,malesefki 2 buçuk ay falan kullandım,ne güzel bir ülkede yaşıyoruz,bir bebek kolaymı dünyaya geliyor,nasıl daha önceden analiz edilmezki

sağlık bakanlığı haberi yalanladı diye okudum nette,sakıncası yok demiş bakanlık,ben de bilemedim kullansam mı kullanmasam mı,öylece duruyo kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…